MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, Belediye Cemiyeti mi oldu!

GÜNCEL 02.06.2020 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, Belediye Cemiyeti mi oldu!

Nevşehir’de görev yapan gazetecileri bugüne kadar bir kez dahi koruma cesaretinde bulunamayan Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, ne zaman bir iş yaptığı belediye varsa onu desteklemesi dikkatlerden kaçmıyor.
  Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti bugüne kadar Muammer Başer başkanlığının dışında hiçbir zaman gazeteciyi koruyan gözeten bir kuruluş olmadığını bugün bir kez daha gösterdi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici’nin ticaret ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını karıştırmasının ardından gazeteciyi koruyan değil belediyeleri koruyan taraf olarak adeta Nevşehir Belediyeciler Cemiyeti olarak hizmet vermesi dikkatlerden kaçmıyor.   Kaymaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamayı Kaymaklı Belediyesi Basın yayın servisi olmasına rağmen tıpkı Kaymaklı Belediyesi Basın Servisi gibi hizmet veren Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yine gazetecinin değil kendi menfaatinin yanında olduğunu ispatladı. Bugüne kadar gazetecileri tek bir koruyan gözeten bir açıklama yapamayan Cemiyet Başkanı Bayram Ekici bugün yine gazetecinin değil belediyenin yanında olduğunu gösterdi.   Nevşehir’de adı olan ama gazetecileri savunmaktan bihaber olan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti internet gazetemiz tarafından Bayram Ekici olduğu sürece yok hükmünde olduğunu kamuoyu ile paylaşıyoruz.
Nevşehir’de görev yapan gazetecileri bugüne kadar bir kez dahi koruma cesaretinde bulunamayan Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, ne zaman bir iş yaptığı belediye varsa onu desteklemesi dikkatlerden kaçmıyor.

 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti bugüne kadar Muammer Başer başkanlığının dışında hiçbir zaman gazeteciyi koruyan gözeten bir kuruluş olmadığını bugün bir kez daha gösterdi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici’nin ticaret ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını karıştırmasının ardından gazeteciyi koruyan değil belediyeleri koruyan taraf olarak adeta Nevşehir Belediyeciler Cemiyeti olarak hizmet vermesi dikkatlerden kaçmıyor.

 

Kaymaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamayı Kaymaklı Belediyesi Basın yayın servisi olmasına rağmen tıpkı Kaymaklı Belediyesi Basın Servisi gibi hizmet veren Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yine gazetecinin değil kendi menfaatinin yanında olduğunu ispatladı. Bugüne kadar gazetecileri tek bir koruyan gözeten bir açıklama yapamayan Cemiyet Başkanı Bayram Ekici bugün yine gazetecinin değil belediyenin yanında olduğunu gösterdi.

 

Nevşehir’de adı olan ama gazetecileri savunmaktan bihaber olan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti internet gazetemiz tarafından Bayram Ekici olduğu sürece yok hükmünde olduğunu kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.