Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gençlik Meclisi Bilişim Akademisi Kuruyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2016 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gençlik Meclisi Bilişim Akademisi Kuruyor

    Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Habitat' ın BM Kalkınma Programı ve TTNET ortaklığı ile yürüttüğü İnternetle Hayat Kolay Projesinin uygulanaca 20 il arasına Nevşehir' i de dahil etti. Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Koçak kurulacak olan Bilişim Akademisi hakkında şunları söyledi; Türkiye'de internet okuryazarlığı oranının artırılması, kamu ve özel sektörün sunduğu e- hizmetlerin kullanımı için kapasite gelişimi desteği, yeni medya araçlarının bilinçli kullanımı konusunda farkındalık sağlama ve güvenli internet kullanımı konusunda toplumumuzu bilgilendirmeyi hedefleyen bu proje ile ilimizde bir Bilişim Akademisi kuruyoruz. İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında Gençlik Meclisimize 10 adet bilgisayar gönderilmiştir. Biz bu bilgisayarları Nevşehir Belediyesinin çok önemli hizmetlerinden biri olan KAPEM' e Bilişim Akademisi oluşturmak ve mevcut bilişim akademisini güçlendirmek amacıyla hibe ediyoruz. Aynı zamanda buradaki akademide eğitim vermek amacı ile 10-13 Şubat tarihlerinde Ankara' da yapılacak İnternetle Hayat Kolay Projesi Eğitmen Eğitimine 2 arkadaşımızı gönderdik. 12-14 Şubatta Ulusal Gençlik Parlamentosunun İç Anadolu Bölgesi toplantısına ev sahipliği yapan Gençlik Meclisimiz, toplantının ilk günü Bilişim Akademisinin açılışını yapacaktır.

 

 

Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Habitat' ın BM Kalkınma Programı ve TTNET ortaklığı ile yürüttüğü İnternetle Hayat Kolay Projesinin uygulanaca 20 il arasına Nevşehir' i de dahil etti.

Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Koçak kurulacak olan Bilişim Akademisi hakkında şunları söyledi;

Türkiye'de internet okuryazarlığı oranının artırılması, kamu ve özel sektörün sunduğu e- hizmetlerin kullanımı için kapasite gelişimi desteği, yeni medya araçlarının bilinçli kullanımı konusunda farkındalık sağlama ve güvenli internet kullanımı konusunda toplumumuzu bilgilendirmeyi hedefleyen bu proje ile ilimizde bir Bilişim Akademisi kuruyoruz.

İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında Gençlik Meclisimize 10 adet bilgisayar gönderilmiştir. Biz bu bilgisayarları Nevşehir Belediyesinin çok önemli hizmetlerinden biri olan KAPEM' e Bilişim Akademisi oluşturmak ve mevcut bilişim akademisini güçlendirmek amacıyla hibe ediyoruz. Aynı zamanda buradaki akademide eğitim vermek amacı ile 10-13 Şubat tarihlerinde Ankara' da yapılacak İnternetle Hayat Kolay Projesi Eğitmen Eğitimine 2 arkadaşımızı gönderdik.

12-14 Şubatta Ulusal Gençlik Parlamentosunun İç Anadolu Bölgesi toplantısına ev sahipliği yapan Gençlik Meclisimiz, toplantının ilk günü Bilişim Akademisinin açılışını yapacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.