Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ünlüer Basın Camiasını Unutmadı

NEVŞEHİR 24.07.2017 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ünlüer Basın Camiasını Unutmadı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer mesajında; Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile İletişim teknolojisinde yaşanan gelişmelerin sunduğu olanaklardan da yararlanarak hızlı haber akışı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında anında bilgi verilmesi , hızlı bir iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.                  Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış  bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçerek, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içerisinde ,   zaman ve mekân gözetmeksizin,  büyük bir özveri içinde görev yapan değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve  Basın Bayramını kutlar,  çalışmalarında başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. diye konuştu      
Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer mesajında; Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile İletişim teknolojisinde yaşanan gelişmelerin sunduğu olanaklardan da yararlanarak hızlı haber akışı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında anında bilgi verilmesi , hızlı bir iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

                

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış  bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçerek, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içerisinde ,   zaman ve mekân gözetmeksizin,  büyük bir özveri içinde görev yapan değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve  Basın Bayramını kutlar,  çalışmalarında başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. diye konuştu

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.