Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gençlik Spor Personel Toplantısı Yaptı

NEVŞEHİR 15.10.2016 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gençlik Spor Personel Toplantısı Yaptı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında 2016-2017 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında 2016-2017 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.       Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Personel ile 2016-2017 sezonu istişare toplantısı Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürleri Hazret Gencer , Aslan Uçar, Eser Saat,Can Ay,Ünal Kitapçı, Gençlik Merkezi Müdürü Ersen Dörtkol, kadrolu memurlar, gençlik liderleri, antrenörler, teknik personel ve hizmet alımı personel katıldı.       Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar, ast-üst ilişkilerine dikkat edilmesi, kılık- kıyafet, mesai saatlerine uyulması ile tesis temizliğinin önemi gibi konular ele alındı.       “Güçlü Türkiye İçin” Daha Çok Çalışmalıyız     Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten Spor İl Müdürü Ünlüer,” Spor İl Müdürlüğü olarak Nevşehir'in spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. Nevşehir'e yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Nevşehir kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız. Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız ve "Güçlü Türkiye İçin" vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.   Gençlik ve Spor personelinin bir bütün içerisinde olmaları gerektiğini ve Nevşehir'e daha büyük hizmetler vermek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Ünlüer, tüm mesai arkadaşlarına olan güveninin tam olduğunu dile getirerek yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti.     Ünlüer konuşmasının ardından soru cevap şeklinde sıkıntı ve sorunları ve talepleri dinledi.  
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında 2016-2017 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında 2016-2017 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Personel ile 2016-2017 sezonu istişare toplantısı Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürleri Hazret Gencer , Aslan Uçar, Eser Saat,Can Ay,Ünal Kitapçı, Gençlik Merkezi Müdürü Ersen Dörtkol, kadrolu memurlar, gençlik liderleri, antrenörler, teknik personel ve hizmet alımı personel katıldı.

 

 

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar, ast-üst ilişkilerine dikkat edilmesi, kılık- kıyafet, mesai saatlerine uyulması ile tesis temizliğinin önemi gibi konular ele alındı.

 

 

 

“Güçlü Türkiye İçin” Daha Çok Çalışmalıyız

 

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten Spor İl Müdürü Ünlüer,” Spor İl Müdürlüğü olarak Nevşehir'in spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. Nevşehir'e yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Nevşehir kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız. Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız ve "Güçlü Türkiye İçin" vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

 

Gençlik ve Spor personelinin bir bütün içerisinde olmaları gerektiğini ve Nevşehir'e daha büyük hizmetler vermek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Ünlüer, tüm mesai arkadaşlarına olan güveninin tam olduğunu dile getirerek yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür etti.

 

 

Ünlüer konuşmasının ardından soru cevap şeklinde sıkıntı ve sorunları ve talepleri dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.