MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 58 sürekli işçi alacak

GÜNCEL 24.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 58 sürekli işçi alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’e 58 sürekli işçi alınacağı açıklandı.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde sürekli işçi alımı alınacağı açıklaması yapılmasının ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 12 erkek 21 bayan olmak üzere 33 güvenlik görevlisi, 9 erkek 16 bayan olmak üzere 25 temizlik görevlisi olmak üzere 58 sürekli işçi alınacağı açıklandı.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak olan 58 sürekli işçi için müracaatların 23-27 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği duyuruldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’e 58 sürekli işçi alınacağı açıklandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde sürekli işçi alımı alınacağı açıklaması yapılmasının ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 12 erkek 21 bayan olmak üzere 33 güvenlik görevlisi, 9 erkek 16 bayan olmak üzere 25 temizlik görevlisi olmak üzere 58 sürekli işçi alınacağı açıklandı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak olan 58 sürekli işçi için müracaatların 23-27 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.