Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir GM'den Polis Karakoluna Ziyaret

NEVŞEHİR 11.04.2017 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir GM'den Polis Karakoluna Ziyaret

Nevşehir Gençlik Merkezi 10 Nisan Polis Haftası Münasebeti İle Polis Karakoluna Ziyarette Bulundu.
Nevşehir Gençlik Merkezi Gençlik lideri ve gönüllü gençleriyle birlikte 10 Nisan polis haftası nedeni ile polis karakoluna ziyarette bulundular.   Ziyaret sırasında karakolda bulunan polislerle sohbet eden gönüllü gençler Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren ve ülkemizin teminatı olan tüm emniyet personelinin Polis Haftasını kutladıklarını belirttiler.  
Nevşehir Gençlik Merkezi 10 Nisan Polis Haftası Münasebeti İle Polis Karakoluna Ziyarette Bulundu.

Nevşehir Gençlik Merkezi Gençlik lideri ve gönüllü gençleriyle birlikte 10 Nisan polis haftası nedeni ile polis karakoluna ziyarette bulundular.

 

Ziyaret sırasında karakolda bulunan polislerle sohbet eden gönüllü gençler Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren ve ülkemizin teminatı olan tüm emniyet personelinin Polis Haftasını kutladıklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.