MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Gökbörü geleneksel okçuluk kulübü finalde

SPOR 15.04.2019 - 19:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Gökbörü geleneksel okçuluk kulübü finalde

Nevşehir Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü 7. Fetih Turnuvasında finallere adını yazdırmayı başardı.
  Nevşehir Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü 7. Fetih Turnuvasında finallere adını yazdırmayı başardı. Cumhurbaşkanlığı yüksek himayelerinde düzenlenen ve uluslararası önemli sporcuların katıldığı Fetih Turnuvası ön elemeleri 5 ayrı şehirde gerçekleşiyor. İç Anadolu elemelerinin yapıldığı Ankara da ise 480 sporcu finallere kalabilmek için ter döktü.   Yarışma sonrası açıklamalarda bulunan Gökbörü Okçuluk Kulüp Başkanı Fethi Yöndemli, şunları dile getirdi; " Öncelikle bizlere uygun çalışma ortamının sağlanması için desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya ve üniversite yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Böylesine büyük bir organizasyonda Nevşehir'i temsil etmek ve finallere 3 sporcuyla katılmak gerçekten güzel bir sonuç oldu. Geleneksel Okçuluk gibi önemli bir ata sporumuzu ülkemizde ve şehrimizde yayılması için elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Geleneksel okçuluk alanında Türkiye'nin en prestijli yarışması olarak kabul edilen Fetih Turnuvasında katılan, finallere kalma başarısını gösteren tüm sporcularımızı tebrik eder bizlere yürüdüğümüz bu güzel yolda eşlik den herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Nevşehir Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü 7. Fetih Turnuvasında finallere adını yazdırmayı başardı.

 

Nevşehir Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü 7. Fetih Turnuvasında finallere adını yazdırmayı başardı. Cumhurbaşkanlığı yüksek himayelerinde düzenlenen ve uluslararası önemli sporcuların katıldığı Fetih Turnuvası ön elemeleri 5 ayrı şehirde gerçekleşiyor. İç Anadolu elemelerinin yapıldığı Ankara da ise 480 sporcu finallere kalabilmek için ter döktü.

 

Yarışma sonrası açıklamalarda bulunan Gökbörü Okçuluk Kulüp Başkanı Fethi Yöndemli, şunları dile getirdi; " Öncelikle bizlere uygun çalışma ortamının sağlanması için desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya ve üniversite yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Böylesine büyük bir organizasyonda Nevşehir'i temsil etmek ve finallere 3 sporcuyla katılmak gerçekten güzel bir sonuç oldu. Geleneksel Okçuluk gibi önemli bir ata sporumuzu ülkemizde ve şehrimizde yayılması için elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Geleneksel okçuluk alanında Türkiye'nin en prestijli yarışması olarak kabul edilen Fetih Turnuvasında katılan, finallere kalma başarısını gösteren tüm sporcularımızı tebrik eder bizlere yürüdüğümüz bu güzel yolda eşlik den herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.