Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Güne Yağmurlu Hava ile Uyandı

GÜNCEL 03.10.2017 - 07:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Güne Yağmurlu Hava ile Uyandı

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur aralıksız devam ediyor.
  Nevşehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur aralıksız devam ediyor.   Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yağmur bu sabah saatlerine kadar aralıksız devam etti. Güne yağmurlu bir hava ile başlayan vatandaşlara adeta kış geldi dedirtti. Nevşehir her ne kadar güne yağışlı bir hava ile uyansa da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre ise Nevşehir’de bugün güneşli bir hava bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre bugün Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece en düşük hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor. 
Nevşehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur aralıksız devam ediyor.

 

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur aralıksız devam ediyor.

 

Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yağmur bu sabah saatlerine kadar aralıksız devam etti. Güne yağmurlu bir hava ile başlayan vatandaşlara adeta kış geldi dedirtti. Nevşehir her ne kadar güne yağışlı bir hava ile uyansa da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre ise Nevşehir’de bugün güneşli bir hava bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre bugün Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 16 derece en düşük hava sıcaklığı ise 7 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.