Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan TEOG Başarısı

EĞİTİM 31.05.2017 - 16:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan TEOG Başarısı

Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan Merkezi Ortak Sınavda (Teog) 13 Türkiye 1.’Liği Elde Etti.
Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan Merkezi Ortak Sınavda (Teog) 13 Türkiye 1.’Liği Elde Etti.   2016-2017 yılında yapılan Merkezi Ortak Sınavın (TEOG) iki aşamasının resmi sonuçlarına göre sınava girenlerden; Türkçe dersinden 59 öğrenci, Matematik dersinden 42 öğrenci, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 73 öğrenci, Fen ve Teknoloji dersinden 92 öğrenci, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden 64 öğrenci, Yabancı Dil (İngilizce) dersinden 66 öğrenci 20 sorunun tamamını doğru cevaplandırdı. Bu öğrencilerden 13’ü de 120 sorunun hepsini doğru cevaplandırarak Türkiye 1.’liğini elde etti.   H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Müdürü Harun Öcal yaptığı açıklamada “Merkezi Ortak Sınavın 2. aşamasında okulumuz büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarının bizleri fazlasıyla sevindirdiği ve gururlandırdığını ifade etmeliyim. Okulumuzun başarısının her yıl daha da artması ulaşmak istediğimiz hedeflere varmamız noktasında bizleri daha da ümitlendirmektedir. Bu başarının küçümsenmeyecek bir başarı olduğu ortadadır. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan değerli öğretmenlerimize ve çocuklarına daima destek olan velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki; okulumuzda oluşan aile ortamının olumlu yansımaları ve birlik-beraberlik ruhu içerisinde yapılacak çalışmalarla gelecek yıllarda bu başarılar artararak devam edecektir. Son olarak, buradan Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyorum.” diye konuştu  
Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan Merkezi Ortak Sınavda (Teog) 13 Türkiye 1.’Liği Elde Etti.

Nevşehir H. Lütfi Pamukçu Ortaokulundan Merkezi Ortak Sınavda (Teog) 13 Türkiye 1.’Liği Elde Etti.

 

2016-2017 yılında yapılan Merkezi Ortak Sınavın (TEOG) iki aşamasının resmi sonuçlarına göre sınava girenlerden; Türkçe dersinden 59 öğrenci, Matematik dersinden 42 öğrenci, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 73 öğrenci, Fen ve Teknoloji dersinden 92 öğrenci, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden 64 öğrenci, Yabancı Dil (İngilizce) dersinden 66 öğrenci 20 sorunun tamamını doğru cevaplandırdı. Bu öğrencilerden 13’ü de 120 sorunun hepsini doğru cevaplandırarak Türkiye 1.’liğini elde etti.

 

H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu Müdürü Harun Öcal yaptığı açıklamada “Merkezi Ortak Sınavın 2. aşamasında okulumuz büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarının bizleri fazlasıyla sevindirdiği ve gururlandırdığını ifade etmeliyim. Okulumuzun başarısının her yıl daha da artması ulaşmak istediğimiz hedeflere varmamız noktasında bizleri daha da ümitlendirmektedir. Bu başarının küçümsenmeyecek bir başarı olduğu ortadadır. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan değerli öğretmenlerimize ve çocuklarına daima destek olan velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki; okulumuzda oluşan aile ortamının olumlu yansımaları ve birlik-beraberlik ruhu içerisinde yapılacak çalışmalarla gelecek yıllarda bu başarılar artararak devam edecektir. Son olarak, buradan Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyorum.” diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.