Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Azerbaycan’da

EĞİTİM 20.04.2016 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Azerbaycan’da

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Tuncay Bülbül ve Uluslararası İlişkiler Ofisi personellerinden Uzm. Sema Bilgin Tataroğlu ile birlikte KÜNİB tarafından 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlen  ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarına’ katıldı.     Türkiye, Azerbaycan, KKTC ve ABD'den bir çok üniversitenin yer aldığı fuarın açılışı; KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Müsteşarı Meral Barlas, Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abel Muharremov, üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve fuara teşrif eden KÜNİB’e üye üniversite Rektörleri ile temsilcilerinin katılımlarıyla yapıldı.     Değişik ülkelerden ulusal ve yerel medya kuruluşlarının  takip ettiği eğitim fuarının açılışının ardından  KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve KÜNİB üyesi diğer rektörler basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Toplantıda KÜNİB’in ve üniversitelerin başta eğitim olmak üzere bir çok konuda ülkelerin gelişiminde üstlendikleri rollere dikkat çektiler.       Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü ve diğer KÜNİB üyesi Rektörler, Bakü Devlet Üniversitesi ile Bakü Asya Üniversitesini ziyaret ederek yapılacak ortak çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca gerçekleştirilen ön görüşmelerde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Hazar Üniversitesi ve Odlar Yurdu Üniversitesi arasında Mevlana Programı kapsamında  anlaşma yapılacak  bölümler belirlendi.     Fuarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi​ Standına Büyük İlgi   KÜNİB tarafından düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda yer alan Üniversitemiz standı, büyük  ilgi gördü. Standımızı ziyaret eden öğrencilere,  Kapadokya’da yer alan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim görmenin ayrıcalığı belirtilerek, üniversite bölümleri hakkında kendilerine detaylı bilgiler verildi.      
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Tuncay Bülbül ve Uluslararası İlişkiler Ofisi personellerinden Uzm. Sema Bilgin Tataroğlu ile birlikte KÜNİB tarafından 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlen  ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarına’ katıldı.

 

 

Türkiye, Azerbaycan, KKTC ve ABD'den bir çok üniversitenin yer aldığı fuarın açılışı; KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Müsteşarı Meral Barlas, Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abel Muharremov, üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve fuara teşrif eden KÜNİB’e üye üniversite Rektörleri ile temsilcilerinin katılımlarıyla yapıldı.

 

 

Değişik ülkelerden ulusal ve yerel medya kuruluşlarının  takip ettiği eğitim fuarının açılışının ardından  KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ve KÜNİB üyesi diğer rektörler basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Toplantıda KÜNİB’in ve üniversitelerin başta eğitim olmak üzere bir çok konuda ülkelerin gelişiminde üstlendikleri rollere dikkat çektiler.  

 

 

Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü ve diğer KÜNİB üyesi Rektörler, Bakü Devlet Üniversitesi ile Bakü Asya Üniversitesini ziyaret ederek yapılacak ortak çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca gerçekleştirilen ön görüşmelerde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Hazar Üniversitesi ve Odlar Yurdu Üniversitesi arasında Mevlana Programı kapsamında  anlaşma yapılacak  bölümler belirlendi.

 

 

Fuarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi​ Standına Büyük İlgi

 

KÜNİB tarafından düzenlenen ‘KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’nda yer alan Üniversitemiz standı, büyük  ilgi gördü. Standımızı ziyaret eden öğrencilere,  Kapadokya’da yer alan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim görmenin ayrıcalığı belirtilerek, üniversite bölümleri hakkında kendilerine detaylı bilgiler verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.