Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde İcra Şoku

GÜNCEL 16.06.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde İcra Şoku

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yaşananların ardı arkası kesilmiyor.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol oyuncuları tarafından icraya verildi. NEÜ’ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın o şehirde o şehre gezmesinin yanı sıra üniversite içinde yaşanlara sadece seyirci kalması ve adeta bu şehir zaten benim değil dercesine rektörlük sefasını çekmesi yaşanan bu gelişmelerin ardından üniversite de adeta şok etkisi yarattı.   Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın NEÜ’de rektörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte adeta üniversitede soğuk rüzgarlar eserken Bağlı ilk olarak rektörlük çalışanlarının yerleriyle oynadı. Skandalların bir türlü bitmediği Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde dekan atamalarından okulun borçlarına kadar sıkıntıların art arda gelmesinin ardından son olarak Üniversitenin bayan basketbol takımında oynayan bazı oyuncuların üniversiteye icra göndermesi yeni bir skandalı daha ortaya çıkardı.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde tüm bu gelişmeler yaşanırken Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise sanki bir başka üniversitenin rektörüymüş edasıyla olanları sadece seyretmesi ve üniversitenin sorunları ile ilgilenmek yerine neredeyse hayatının tamamını başka şehirlerde geçirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Rektör Bağlı’ya bir çift sözümüz var.   Biz Şanlıurfalı değiliz Nevşehir’liyiz ve şehrimizin üniversitesinin bu şekilde icralık olarak duyurmaya hakkınız var mı? Üniversite rektörü olmak demek alakası olmayan programlarda boy göstermek demek mi? Siz üniversiteye neden rektör olarak atandığınızı unuttunuz mu?  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yaşananların ardı arkası kesilmiyor.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Basketbol oyuncuları tarafından icraya verildi. NEÜ’ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın o şehirde o şehre gezmesinin yanı sıra üniversite içinde yaşanlara sadece seyirci kalması ve adeta bu şehir zaten benim değil dercesine rektörlük sefasını çekmesi yaşanan bu gelişmelerin ardından üniversite de adeta şok etkisi yarattı.

 

Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın NEÜ’de rektörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte adeta üniversitede soğuk rüzgarlar eserken Bağlı ilk olarak rektörlük çalışanlarının yerleriyle oynadı. Skandalların bir türlü bitmediği Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde dekan atamalarından okulun borçlarına kadar sıkıntıların art arda gelmesinin ardından son olarak Üniversitenin bayan basketbol takımında oynayan bazı oyuncuların üniversiteye icra göndermesi yeni bir skandalı daha ortaya çıkardı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde tüm bu gelişmeler yaşanırken Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise sanki bir başka üniversitenin rektörüymüş edasıyla olanları sadece seyretmesi ve üniversitenin sorunları ile ilgilenmek yerine neredeyse hayatının tamamını başka şehirlerde geçirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Rektör Bağlı’ya bir çift sözümüz var.

 

  • Biz Şanlıurfalı değiliz Nevşehir’liyiz ve şehrimizin üniversitesinin bu şekilde icralık olarak duyurmaya hakkınız var mı?

  • Üniversite rektörü olmak demek alakası olmayan programlarda boy göstermek demek mi?

  • Siz üniversiteye neden rektör olarak atandığınızı unuttunuz mu?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.