MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri konuşuyor

GÜNCEL 07.11.2018 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri konuşuyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinin sesi olmak için “Üniversite Öğrencileri Konuşuyor” başlıklı yazı dizimiz başladı.
      Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir kamuoyunun sesi olduğumuz gibi Nevşehir’de öğrenimlerine devam eden üniversite öğrencilerinin de sesi oluyoruz.   İşte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri tarafından gönderilen ilk mesajlar;   Selin isimli üniversite öğrencisi;  Okulla ilgili benim şikayetim. Tüm fakültelerdeki öğrenci işleri böyle mi bilmiyorum öncelikle. Ama İİBF deki öğrenci işlerinde ilgilenmedikleri gibi bir de hakaret işitiyoruz. Öğrenci işlerinin olma amacı da bizim dersle ilgili sorunlarımızla ilgilenmek değil mi ?   Özgür isimli üniversite öğrencisi: Üniversite fakülteler içine kantin yapılması gerekiyor bununla ilgili lale haberde bir paylaşımda bulunabilirmisiniz.   Mustafa isimli üniversite öğrencisi: Ben HBVÜ'nde  1.sınıf banka ve finans(İ.Ö) öğrencisiyim ama bizi normal öğretimle birleştirdiler ve sınıf mevcudu 100 küsür kişi bizim i.ö öğrenci sayısıda 30 kişi yarırdığımız harç parasını geri vermiyolar tamam diyoruz geri vermeyin ama başka sınıf açın akşamları gelelim derse onuda yapmıyolar       Melisa isimli üniversite öğrencisi; Merhabalar ... Çok rahatsız olduğum bir konuyu söylemek istiyorum . Nevşehir Hacıbektaş Veli güzel sanatlar fakültesi'nin ilçe de oluşu biz öğrencileri aşırı şekilde olumsuz etkiliyor hem maddi hem manevi fakültemizin seramik bölümü öğrencisi olarak merkez kampüse taşınmasını istiyoruz.   Yeşim isimli üniversite öğrencisi; Eğitim Fakültesi lavaboları hem pis hem de ne sabun var ne de peçete.   Kitkay rumuzlu üniversite öğrencisi: Eğitim Fakültesi tuvaletlerine baksın. Ne sabun var ne de peçete. Cidden çok kötü.   Hüseyin isimli üniversite öğrencisi: Bu kadar kapsamlı bir spor salonuna sahip olupta bu kadar spora önem vermeyen başka bir üniversite tanımıyorum. Besyo okuyon arkadaşlar öncelikli olmak üzere başka bir bölümden farksız olarak hayatlarını devam ettiriyorlar. Tarih, ingilizce vb bölümler gibi olmamalarının kanıtındayım. Spor yönünden. Çünkü hayatları sporla, okul takımlarıyla geçmiş bu insanların üniversiteye geldikten sonra bu hayatın son bulmasının tek sebebi üniversitedir. Başka üniversite de okuyan o kadar sporla uğraşan arkadaşlarını üniversiteler arası müsabakalarda görüp kendisinin de katılabileceği müsabakalara sırf üniversite sayesinde katılamadığından kahrolmamak elde mi sizce? Saygılar.   Hacer isimli üniversite öğrencisi: Çok az etkinlik var. Konserlerin daha fazla olmasını istiyoruz.   Mert isimli üniversite öğrencisi: Merhabalar, üniversitemiz eğitim anlamında gayet başarılı fakat öğrenciler olarak şikayetçi olduğumuz konu aktivite yok. Konserler, geziler hiç yok.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinin sesi olmak için “Üniversite Öğrencileri Konuşuyor” başlıklı yazı dizimiz başladı.

 

 

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir kamuoyunun sesi olduğumuz gibi Nevşehir’de öğrenimlerine devam eden üniversite öğrencilerinin de sesi oluyoruz.

 

İşte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri tarafından gönderilen ilk mesajlar;

 

Selin isimli üniversite öğrencisi;  Okulla ilgili benim şikayetim. Tüm fakültelerdeki öğrenci işleri böyle mi bilmiyorum öncelikle. Ama İİBF deki öğrenci işlerinde ilgilenmedikleri gibi bir de hakaret işitiyoruz. Öğrenci işlerinin olma amacı da bizim dersle ilgili sorunlarımızla ilgilenmek değil mi ?

 

Özgür isimli üniversite öğrencisi: Üniversite fakülteler içine kantin yapılması gerekiyor bununla ilgili lale haberde bir paylaşımda bulunabilirmisiniz.

 

Mustafa isimli üniversite öğrencisi: Ben HBVÜ'nde  1.sınıf banka ve finans(İ.Ö) öğrencisiyim ama bizi normal öğretimle birleştirdiler ve sınıf mevcudu 100 küsür kişi bizim i.ö öğrenci sayısıda 30 kişi yarırdığımız harç parasını geri vermiyolar tamam diyoruz geri vermeyin ama başka sınıf açın akşamları gelelim derse onuda yapmıyolar

 

 

 

Melisa isimli üniversite öğrencisi; Merhabalar ... Çok rahatsız olduğum bir konuyu söylemek istiyorum . Nevşehir Hacıbektaş Veli güzel sanatlar fakültesi'nin ilçe de oluşu biz öğrencileri aşırı şekilde olumsuz etkiliyor hem maddi hem manevi fakültemizin seramik bölümü öğrencisi olarak merkez kampüse taşınmasını istiyoruz.

 

Yeşim isimli üniversite öğrencisi; Eğitim Fakültesi lavaboları hem pis hem de ne sabun var ne de peçete.

 

Kitkay rumuzlu üniversite öğrencisi: Eğitim Fakültesi tuvaletlerine baksın. Ne sabun var ne de peçete. Cidden çok kötü.

 

Hüseyin isimli üniversite öğrencisi: Bu kadar kapsamlı bir spor salonuna sahip olupta bu kadar spora önem vermeyen başka bir üniversite tanımıyorum. Besyo okuyon arkadaşlar öncelikli olmak üzere başka bir bölümden farksız olarak hayatlarını devam ettiriyorlar. Tarih, ingilizce vb bölümler gibi olmamalarının kanıtındayım. Spor yönünden. Çünkü hayatları sporla, okul takımlarıyla geçmiş bu insanların üniversiteye geldikten sonra bu hayatın son bulmasının tek sebebi üniversitedir. Başka üniversite de okuyan o kadar sporla uğraşan arkadaşlarını üniversiteler arası müsabakalarda görüp kendisinin de katılabileceği müsabakalara sırf üniversite sayesinde katılamadığından kahrolmamak elde mi sizce? Saygılar.

 

Hacer isimli üniversite öğrencisi: Çok az etkinlik var. Konserlerin daha fazla olmasını istiyoruz.

 

Mert isimli üniversite öğrencisi: Merhabalar, üniversitemiz eğitim anlamında gayet başarılı fakat öğrenciler olarak şikayetçi olduğumuz konu aktivite yok. Konserler, geziler hiç yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.