Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Akademik Yılı Törenle Açıldı

EĞİTİM 24.10.2017 - 19:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Akademik Yılı Törenle Açıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2017-2018 akademik yılı, düzenlenen bir törenle başladı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin yeni akademik yılının başlaması nedeniyle ilk tören , Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Mazhar Bağlı, rektörlük binasının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.   Akademisyenlerin de katıldığı Atatürk Anıtındaki tören, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile son buldu.   Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin yeni akademik yılına başlaması nedeniyle Kültür ve Kongre Salonunda açılış programı gerçekleştirildi.   Buradaki programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve daire müdürleriyle belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2017-2018 akademik yılı, düzenlenen bir törenle başladı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin yeni akademik yılının başlaması nedeniyle ilk tören , Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Mazhar Bağlı, rektörlük binasının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

 

Akademisyenlerin de katıldığı Atatürk Anıtındaki tören, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile son buldu.

 

Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin yeni akademik yılına başlaması nedeniyle Kültür ve Kongre Salonunda açılış programı gerçekleştirildi.

 

Buradaki programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve daire müdürleriyle belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.