MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Her Yıl Bas Bas Bağıranlar Nerede !

EĞİTİM 11.05.2017 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Her Yıl Bas Bas Bağıranlar Nerede !

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 8 yıldır görev yapan Prof. Dr. Filiz Kılıç’dan sonra görevi devir alan yeni NEÜ rektörü Mazhar Bağlı döneminde de Üniversitede Bahar Şenlikleri kapsamında konserler düzenlenmeye devam ediyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 8 yıldır görev yapan Prof. Dr. Filiz Kılıç’dan sonra görevi devir alan yeni NEÜ rektörü Mazhar Bağlı döneminde de Üniversitede Bahar Şenlikleri kapsamında konserler düzenlenmeye devam ediyor.   Her yıl tepki verenler şimdi NEREDE ? Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde daha önceki rektör ve yönetimini bir çok kez gerek medya gerekse protesto ederek eleştiren STK’larda bu yıl yapılacak olan Bahar Şenlikleri için hiçbir tepki vermemesi Nevşehir’de Müslüman STK yok mu dedirtti.   Gençlerin ahlaken ve manen çökertildiğini ve buralarda gençlerin içki ve madde bağımlılığı gibi şeylere kapıldıklarını hatta bahar şenliklerinin gece geç saatlere kadar devam etmesinde gençlerde ahlaki çöküntülere sebep olduğunu belirten STK’larda bu yıl yapılacak olan bahar şenliğine hiç ses çıkarmaması kendilerinin adamı olduğu iddia edilen yeni rektöre tepki çekmemek için sessiz kaldıkları belirtiliyor.   BU BAHAR ŞENLİĞİNDE "ÖĞRENCİLER AHLAKEN VE MANEN ÇÖKMEYECEK Mİ " Bundan önceki yıllarda düzenlenen Bahar Şenliklerine burası Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Hacı Bektaş Veli Hazretleri Allah dostudur, ilim ve irfan erbabıdır, üstün ahlak ve fazilet sahibidir. Mademki bu güzel insanın ismi bu üniversiteye konulmuş bu isme layık ortamlarda öğrencilerin ilim ve irfan sahibi olmaları için çalışmalar yapılsın. Öğrencilerimiz buraya eğlenmek için gelmiyor. Hiçbir aile, hiçbir anne ve baba öğrencileri bir üniversiteye eğlenmek için göndermez. Mademki hiçbir aile öğrencisini eğlenmek için göndermiyorsa, aileler öğrencileri ilim, irfan, edep öğrensin diye üniversiteye gönderiyorsa, ana konu buysa neden üniversitelerimiz eğlence mekanlarına dönüştürülüyor, bahar şenlikleri neden bu işe alet ediliyor?  Diyen STK’lar bu yıl neden sessiz kalıyorlar.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ozamanki rektör ile aralarında sıkıntı mı vardı da böyle şenliklere tepki gösteriyorlardı yoksa Urfadan Bahar Şenliklerine dahil olan ekibi onlar da mı dinlemek istiyorlar ?   Nevşehirli Müslüman STK’lar neden sessiz…….  Yoksa bu yıl bahar şenlikleri ahlaklımı yada diğer rektör sizden değil diyemi yıllardır tepki gösterdiniz   15 Temmuz sonrası mangalda kül bırakmayanlar her şeyi unuttu şehitleri unuttu şenliğe mi odaklandı. NE DEĞİŞTİDE  Bahar şenliklerine şimdi tepki gösteremiyorsunuz !        
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 8 yıldır görev yapan Prof. Dr. Filiz Kılıç’dan sonra görevi devir alan yeni NEÜ rektörü Mazhar Bağlı döneminde de Üniversitede Bahar Şenlikleri kapsamında konserler düzenlenmeye devam ediyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 8 yıldır görev yapan Prof. Dr. Filiz Kılıç’dan sonra görevi devir alan yeni NEÜ rektörü Mazhar Bağlı döneminde de Üniversitede Bahar Şenlikleri kapsamında konserler düzenlenmeye devam ediyor.

 

Her yıl tepki verenler şimdi NEREDE ?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde daha önceki rektör ve yönetimini bir çok kez gerek medya gerekse protesto ederek eleştiren STK’larda bu yıl yapılacak olan Bahar Şenlikleri için hiçbir tepki vermemesi Nevşehir’de Müslüman STK yok mu dedirtti.

 

Gençlerin ahlaken ve manen çökertildiğini ve buralarda gençlerin içki ve madde bağımlılığı gibi şeylere kapıldıklarını hatta bahar şenliklerinin gece geç saatlere kadar devam etmesinde gençlerde ahlaki çöküntülere sebep olduğunu belirten STK’larda bu yıl yapılacak olan bahar şenliğine hiç ses çıkarmaması kendilerinin adamı olduğu iddia edilen yeni rektöre tepki çekmemek için sessiz kaldıkları belirtiliyor.

 

BU BAHAR ŞENLİĞİNDE "ÖĞRENCİLER AHLAKEN VE MANEN ÇÖKMEYECEK Mİ "


Bundan önceki yıllarda düzenlenen Bahar Şenliklerine burası Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Hacı Bektaş Veli Hazretleri Allah dostudur, ilim ve irfan erbabıdır, üstün ahlak ve fazilet sahibidir. Mademki bu güzel insanın ismi bu üniversiteye konulmuş bu isme layık ortamlarda öğrencilerin ilim ve irfan sahibi olmaları için çalışmalar yapılsın. Öğrencilerimiz buraya eğlenmek için gelmiyor. Hiçbir aile, hiçbir anne ve baba öğrencileri bir üniversiteye eğlenmek için göndermez. Mademki hiçbir aile öğrencisini eğlenmek için göndermiyorsa, aileler öğrencileri ilim, irfan, edep öğrensin diye üniversiteye gönderiyorsa, ana konu buysa neden üniversitelerimiz eğlence mekanlarına dönüştürülüyor, bahar şenlikleri neden bu işe alet ediliyor?  Diyen STK’lar bu yıl neden sessiz kalıyorlar.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ozamanki rektör ile aralarında sıkıntı mı vardı da böyle şenliklere tepki gösteriyorlardı yoksa Urfadan Bahar Şenliklerine dahil olan ekibi onlar da mı dinlemek istiyorlar ?

 

Nevşehirli Müslüman STK’lar neden sessiz…….  Yoksa bu yıl bahar şenlikleri ahlaklımı yada diğer rektör sizden değil diyemi yıllardır tepki gösterdiniz

 

15 Temmuz sonrası mangalda kül bırakmayanlar her şeyi unuttu şehitleri unuttu şenliğe mi odaklandı. NE DEĞİŞTİDE  Bahar şenliklerine şimdi tepki gösteremiyorsunuz !

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.