Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Sağlık Sağlık Standı Açıldı

SAĞLIK 16.11.2017 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Sağlık Sağlık Standı Açıldı

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde sağlık standı açıldı.
  Sağlık Okuryazarlığı, Sulusaray Sağlıklı Yaşam Evi, Sağlık Çocuk Dergisi Organ Bağışı, Akılcı İlaç Kullanımı, Akılcı Antibiyotik Kullanımı, e-nabız,  MHRS,  vb. sağlık bilgilendirmeleri için 15 Kasım 2017 tarihinde Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulunda katkılarıyla Üniversite öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde sağlık  standı  açıldı.  Standa  Sağlık Müdürlüğümüz personeli Ebe Suzan Saykılı, VHKİ Nermin İmir,  Ebe Nergül Ada, Psikolog Ertan Akdeniz ve Mustafa İşçi öğrencilere Uyuşturucuyla mücadele kapsamında "Bağlandığın Tek Şey Hayat Olsun" sloganıyla başlatılan proje hakkında,  Organ bağışının önemi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. 
Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde sağlık standı açıldı.

 

Sağlık Okuryazarlığı, Sulusaray Sağlıklı Yaşam Evi, Sağlık Çocuk Dergisi Organ Bağışı, Akılcı İlaç Kullanımı, Akılcı Antibiyotik Kullanımı, e-nabız,  MHRS,  vb. sağlık bilgilendirmeleri için 15 Kasım 2017 tarihinde Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulunda katkılarıyla Üniversite öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde sağlık  standı  açıldı. 


Standa  Sağlık Müdürlüğümüz personeli Ebe Suzan Saykılı, VHKİ Nermin İmir,  Ebe Nergül Ada, Psikolog Ertan Akdeniz ve Mustafa İşçi öğrencilere Uyuşturucuyla mücadele kapsamında "Bağlandığın Tek Şey Hayat Olsun" sloganıyla başlatılan proje hakkında,  Organ bağışının önemi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.