Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi EMITT Fuarında

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2015 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi EMITT Fuarında

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen ve dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı konumunda olan EMITT Fuar’ına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi adına ÜSET MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, ÜSET MYO Müdür Yardımcısı ve Uygulama Tesisleri Genel Müdürü Öğr. Gör. Kayhan Karakaya, Uygulama Oteli Tesis Müdürü Öğr. Gör. Serkan Zaro, ÜSET Uygulama Alanları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Aynur Topal, ÜSET MYO Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri Berna Çelik ve Büşra Topak katıldı. 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin iştirak ettiği EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 22-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl 73 bin 500’ü tatilci olmak üzere toplam 136 bin kişinin ziyaret ettiği EMITT Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize ediliyor. EMITT’te seyahat acentaları, tur operatörleri, oteller, tatil köyleri ve kongre turizmi gibi birçok alanda katılımcı yer alıyor. İlk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü ise halka açık olan EMITT Fuarı, turizm profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler için önemli bir buluşma alanı konumunda yer alıyor.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen ve dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı konumunda olan EMITT Fuar’ına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi adına ÜSET MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, ÜSET MYO Müdür Yardımcısı ve Uygulama Tesisleri Genel Müdürü Öğr. Gör. Kayhan Karakaya, Uygulama Oteli Tesis Müdürü Öğr. Gör. Serkan Zaro, ÜSET Uygulama Alanları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Aynur Topal, ÜSET MYO Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri Berna Çelik ve Büşra Topak katıldı.
71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin iştirak ettiği EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 22-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl 73 bin 500’ü tatilci olmak üzere toplam 136 bin kişinin ziyaret ettiği EMITT Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Group tarafından organize ediliyor. EMITT’te seyahat acentaları, tur operatörleri, oteller, tatil köyleri ve kongre turizmi gibi birçok alanda katılımcı yer alıyor.
İlk iki günü turizm profesyonellerine, son iki günü ise halka açık olan EMITT Fuarı, turizm profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler için önemli bir buluşma alanı konumunda yer alıyor.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.