MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVŞEHİR HACIBEKTAŞ-I VELİ ÜNİVERSİTESİ Mİ OLACAK MI ?

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2013 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVŞEHİR HACIBEKTAŞ-I VELİ ÜNİVERSİTESİ Mİ OLACAK MI ?

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider lalehaber.com internet sitesine yapmış olduğu açıklamada demokratikleşme paketi içerisinde yer alan Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi'nin önüne Nevşehir isminin koyulup koyulmayacağı konusunda açıklamada bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Nevşehir Üniversitemiz için inşallah hayırlı olur. Nevşehir Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi'nin önüne Nevşehir olması için biz Nevşehir milletvekilleri olarak bir teklif ilettik.  Zaten aslında bu konunun alt yapısı hazırdı. Biz bunu kamu oyuna açıklamadık. Çünkü son seviyeye gelsin öyle açıklayalım dedik. İnşallah hayırlı olur. Biz Nevşehir ismini ve Nevşehir markasını bundan sonrada gerek ülkemizde gerekse de uluslararası arenada yaşamasını istiyoruz. Bu konuda da sağ olsunlar grup başkan vekilimiz ilgili bakanlarımız bu talebimizi oldukça makul karşıladılar. inşallah bu teklifimiz komisyona gelecek. Daha sonra da genel kurula gelmesiyle de isim değişikliği konusunda son nokta konmuş olacak.'' 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider lalehaber.com internet sitesine yapmış olduğu açıklamada demokratikleşme paketi içerisinde yer alan Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi'nin önüne Nevşehir isminin koyulup koyulmayacağı konusunda açıklamada bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
''Nevşehir Üniversitemiz için inşallah hayırlı olur. Nevşehir Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi'nin önüne Nevşehir olması için biz Nevşehir milletvekilleri olarak bir teklif ilettik.  Zaten aslında bu konunun alt yapısı hazırdı. Biz bunu kamu oyuna açıklamadık. Çünkü son seviyeye gelsin öyle açıklayalım dedik. İnşallah hayırlı olur. Biz Nevşehir ismini ve Nevşehir markasını bundan sonrada gerek ülkemizde gerekse de uluslararası arenada yaşamasını istiyoruz. Bu konuda da sağ olsunlar grup başkan vekilimiz ilgili bakanlarımız bu talebimizi oldukça makul karşıladılar. inşallah bu teklifimiz komisyona gelecek. Daha sonra da genel kurula gelmesiyle de isim değişikliği konusunda son nokta konmuş olacak.'' 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.