Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Kursları Devam Ediyor

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2016 - 22:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Kursları Devam Ediyor

Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü pek çok alanda kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, Bilgisayar kullanımı, İngilizce, yabancılara Türkçe öğretimi, tel kırma, emlak danışmanlığı, sürücü eğitmenliği, mozaik, kara kalem, sulu boya, yağlı boya, boks, atletizm, halk oyunları, fortlif, dikiş-nakış gibi pek çok kursta eğitim vermeye devam ediyor. Bu kurslar çeşitli kurumlarla işbirliği yapılarak daha da geniş kitlelere hitap etmesinin yanı sıra kurs kayıtları Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünde yapılmaya devam ediyor. 


Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü pek çok alanda kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, Bilgisayar kullanımı, İngilizce, yabancılara Türkçe öğretimi, tel kırma, emlak danışmanlığı, sürücü eğitmenliği, mozaik, kara kalem, sulu boya, yağlı boya, boks, atletizm, halk oyunları, fortlif, dikiş-nakış gibi pek çok kursta eğitim vermeye devam ediyor. Bu kurslar çeşitli kurumlarla işbirliği yapılarak daha da geniş kitlelere hitap etmesinin yanı sıra kurs kayıtları Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünde yapılmaya devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.