Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi’nden Sandık Kurulu Görevlilerine Eğitim

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2015 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi’nden Sandık Kurulu Görevlilerine Eğitim

Halk Eğitim Merkezi’nden Sandık Kurulu Görevlilerine Eğitim’’   Yüksek Seçim Kurulu ve ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmalarıyla, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nce ‘’ Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi’’ konulu sertifika programı başlıyor. Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başlatılacak olan eğitim programı için her Pazartesiden, Perşembe gününe kadar müracaatlar alınacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne müracaat edenlere sırasına göre Cumartesi ve Pazar günleri günde 8 saat eğitim verilerek. Eğitim sonrasında yapılacak olan sınavda başarılı olanlara ise belgeleri verilecek.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Halk Eğitim Merkezi’nden Sandık Kurulu Görevlilerine Eğitim’’
 
Yüksek Seçim Kurulu ve ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmalarıyla, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nce ‘’ Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi’’ konulu sertifika programı başlıyor.
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başlatılacak olan eğitim programı için her Pazartesiden, Perşembe gününe kadar müracaatlar alınacak. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne müracaat edenlere sırasına göre Cumartesi ve Pazar günleri günde 8 saat eğitim verilerek. Eğitim sonrasında yapılacak olan sınavda başarılı olanlara ise belgeleri verilecek.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.