MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin ismi değişti

NEVŞEHİR 31.01.2020 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Halk Eğitim Merkezinin ismi değişti

Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün ismi Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak değiştirildi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün ismi Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak değiştirildi.   Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Kimdir? Mardin'in merkez Artuklu İlçesi Yüce Mahallesi'ndeki Şeyhan Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici, 28 Kasım 2014 Cuma günü elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmış Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan Biçici, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Jandarma Onbaşı 25 yaşındaki Muhammet Can Biçici, memleketi Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç Köyü'nde toprağa verildi.  
Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün ismi Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak değiştirildi.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğünün ismi Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak değiştirildi.

 

Şehit Onbaşı Muhammet Can Biçici Kimdir?

Mardin'in merkez Artuklu İlçesi Yüce Mahallesi'ndeki Şeyhan Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici, 28 Kasım 2014 Cuma günü elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmış Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan Biçici, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Jandarma Onbaşı 25 yaşındaki Muhammet Can Biçici, memleketi Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç Köyü'nde toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.