Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Halkı AK Parti’de Tanınmış Aday İstiyor

SİYASET 09.05.2018 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Halkı AK Parti’de Tanınmış Aday İstiyor

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Nevşehir’de seçmenler tanınmış ve sevilen isimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerin aday adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından Nevşehir’de seçmenler tanınmış isimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor. Nitekim her seçimde olduğu gibi bu seçimde de özellikle AK Parti’de birçok aday adayının olması ve çoğunun Nevşehir kamuoyu tarafından tanınmaması akıllarda soru işareti bıraktı.    AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan aday adayları arasında Nevşehir’de yaşayan ve kamuoyu tarafından tanılan ender aday bulunurken seçimden seçime ve sadece kendi çevresi tarafından bilinen adaylarında kendilerini Genel Merkez tarafından gönderildiğini söylemesi acaba AK Parti Nevşehir’de yaşamayan bir ismi aday koyar mı sorusunu da akıllara getirdi.   24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehirli seçmenin tek bildiği konu ise AK Parti’nin Nevşehir’e tanınmış ve sevilen isimleri aday koymasını istediğidir.   İşte AK Parti’nin Nevşehir milletvekili aday adayları takdir siz değerli kamuoyunun   Ahmet Avlanmaz   Ahmet Ensonra   Ahmet Çiftçibaşı   Ahmet Alparslan Eraslan   Ali Aycan Kolukısa   Ali Yasir Gölbaşı   Cengiz Ekici   Doğan Köse   Ebubekir Gizligider   Emre Çalışkan   Ersan Erkut   Fatma Çömçe   Gözde Çalışkaner Nibat   Hasan Ünver   Hasan Yıldırım   Hülya Başkın   Hüseyin Varır   İbrahim İlalan   Kemal Semiz   Mahmut Dede   Makbule Atlı   Mehmet Esat Terzioğlu   Mustafa Açıkgöz   Necdet Ada   Nuhali Ulukuş   Nurcan Ateşok Deveci   Ömer Çıkma   Özlem Köşker   Reyhan Memiş   Rıtvan Köybaşı   Salih Taşdirek   Serhat Tuğral   Şaban Bilici   Şevki Gedik   Türkay Doğan   Uğur Kemikli   Yavuz Yapar   Yavuz Selim Aslan   Yener Tekeli   Yücel Menekşe   Zafer Salgın
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Nevşehir’de seçmenler tanınmış ve sevilen isimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerin aday adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından Nevşehir’de seçmenler tanınmış isimleri milletvekili adayı olarak görmek istiyor. Nitekim her seçimde olduğu gibi bu seçimde de özellikle AK Parti’de birçok aday adayının olması ve çoğunun Nevşehir kamuoyu tarafından tanınmaması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

 AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan aday adayları arasında Nevşehir’de yaşayan ve kamuoyu tarafından tanılan ender aday bulunurken seçimden seçime ve sadece kendi çevresi tarafından bilinen adaylarında kendilerini Genel Merkez tarafından gönderildiğini söylemesi acaba AK Parti Nevşehir’de yaşamayan bir ismi aday koyar mı sorusunu da akıllara getirdi.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehirli seçmenin tek bildiği konu ise AK Parti’nin Nevşehir’e tanınmış ve sevilen isimleri aday koymasını istediğidir.

 

İşte AK Parti’nin Nevşehir milletvekili aday adayları takdir siz değerli kamuoyunun

 


Ahmet Avlanmaz

 

Ahmet Ensonra

 

Ahmet Çiftçibaşı

 

Ahmet Alparslan Eraslan

 

Ali Aycan Kolukısa

 

Ali Yasir Gölbaşı

 

Cengiz Ekici

 

Doğan Köse

 

Ebubekir Gizligider

 

Emre Çalışkan

 

Ersan Erkut

 

Fatma Çömçe

 

Gözde Çalışkaner Nibat

 

Hasan Ünver

 

Hasan Yıldırım

 

Hülya Başkın

 

Hüseyin Varır

 

İbrahim İlalan

 

Kemal Semiz

 

Mahmut Dede

 

Makbule Atlı

 

Mehmet Esat Terzioğlu

 

Mustafa Açıkgöz

 

Necdet Ada

 

Nuhali Ulukuş

 

Nurcan Ateşok Deveci

 

Ömer Çıkma

 

Özlem Köşker

 

Reyhan Memiş

 

Rıtvan Köybaşı

 

Salih Taşdirek

 

Serhat Tuğral

 

Şaban Bilici

 

Şevki Gedik

 

Türkay Doğan

 

Uğur Kemikli

 

Yavuz Yapar

 

Yavuz Selim Aslan

 

Yener Tekeli

 

Yücel Menekşe

 

Zafer Salgın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.