Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir HBVÜ'den Öğretim Elemanları Kaçıyor

GÜNCEL 01.06.2017 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir HBVÜ'den Öğretim Elemanları Kaçıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görev yapan öğretim elemanları birer birer bir başka üniversitede görev yapmak için dilekçe vermeye başladı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın ardından öğretim elemanları birer birer üniversiteyi terk etmek için adeta yarışa girdi.  Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde göreve başlamasının ardından öğretim görevlilerine sergilemiş olduğu tutum ve üniversiteyi adeta babasının çiftliğine çevirme çalışmaları sonrasında bu durumdan rahatsız olan öğretim elemanları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden adeta kaçar gibi dilekçe yazmaları dikkatlerden kaçmadı.    Göreve gelmesiyle yaptığı açıklamada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde toparlayıcı güç olacağını ifade eden Rektör Bağlı’nın görülen o ki o makama oturduktan sonra vermiş olduğu sözleri unutmuş olacak ki üniversitenin yolunu bile şehir dışında olmaktan zor buluyor.   Şimdi Rektör Bağlı her ne kadar sorulara cevap vermekten kaçmış olsa bile soruyoruz,   Üniversiteden öğretim görevlilerini neden kaçırmaya çalışıyorsunuz?   Amacınız Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini dünya üniversitesi yapmak mı yoksa köy okulu haline getirmek mi?   Üniversitede yandaşlarınızın korku imparatorluğu yapmasına neden göz yumuyorsunuz?
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görev yapan öğretim elemanları birer birer bir başka üniversitede görev yapmak için dilekçe vermeye başladı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın ardından öğretim elemanları birer birer üniversiteyi terk etmek için adeta yarışa girdi.  Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde göreve başlamasının ardından öğretim görevlilerine sergilemiş olduğu tutum ve üniversiteyi adeta babasının çiftliğine çevirme çalışmaları sonrasında bu durumdan rahatsız olan öğretim elemanları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden adeta kaçar gibi dilekçe yazmaları dikkatlerden kaçmadı. 

 

Göreve gelmesiyle yaptığı açıklamada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde toparlayıcı güç olacağını ifade eden Rektör Bağlı’nın görülen o ki o makama oturduktan sonra vermiş olduğu sözleri unutmuş olacak ki üniversitenin yolunu bile şehir dışında olmaktan zor buluyor.

 

Şimdi Rektör Bağlı her ne kadar sorulara cevap vermekten kaçmış olsa bile soruyoruz,

 

Üniversiteden öğretim görevlilerini neden kaçırmaya çalışıyorsunuz?

 

Amacınız Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini dünya üniversitesi yapmak mı yoksa köy okulu haline getirmek mi?

 

Üniversitede yandaşlarınızın korku imparatorluğu yapmasına neden göz yumuyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.