Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Heyeti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’i Ziyaret Etti

GÜNCEL 29.11.2017 - 22:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Heyeti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’i Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ünver Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. Nevşehir Valisi ve milletvekilleri Orgeneral Çetin ile bir süre görüşmesinin ardından Vali Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’e çini tabak hediye etti.   Milletvekili Gizligider ise sosyal paylaşım sayfasından çok sürpriz müjdelerin peşindeyiz mesajı ise acemi birliği konusunda Nevşehir’de büyük heyecan yarattı. 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ünver Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. Nevşehir Valisi ve milletvekilleri Orgeneral Çetin ile bir süre görüşmesinin ardından Vali Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’e çini tabak hediye etti.

 

Milletvekili Gizligider ise sosyal paylaşım sayfasından çok sürpriz müjdelerin peşindeyiz mesajı ise acemi birliği konusunda Nevşehir’de büyük heyecan yarattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.