MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’i gururla temsil ediyor

NEVŞEHİR 06.12.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’i gururla temsil ediyor

Halter Federasyonu U-17 ve U-15 Yıldızlar Avrupa şampiyonasına Türkiye Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında gitti.
  NEVŞEHİR(MHA) Halter Federasyonu U-17 ve U-15 Yıldızlar Avrupa şampiyonasına Türkiye Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında gitti.   İsrail'in Eliyat şehrinde düzenlenen Avrupa halter şampiyonası kafilesinde Nevşehir’in Uluslararası hakemlerinden Veli Haluk Ekim hakem olarak yarışmada görev yapıyor.   Müsabakalar 05 - 15 Aralık tarihlerinde yapılacak.
Halter Federasyonu U-17 ve U-15 Yıldızlar Avrupa şampiyonasına Türkiye Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında gitti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Halter Federasyonu U-17 ve U-15 Yıldızlar Avrupa şampiyonasına Türkiye Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında gitti.

 

İsrail'in Eliyat şehrinde düzenlenen Avrupa halter şampiyonası kafilesinde Nevşehir’in Uluslararası hakemlerinden Veli Haluk Ekim hakem olarak yarışmada görev yapıyor.

 

Müsabakalar 05 - 15 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.