Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Öğrenci Meclis seçimi yapılacak

EĞİTİM 03.12.2018 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Öğrenci Meclis seçimi yapılacak

Bugün yapılacak olan İl Öğrenci Meclisi Başkanı seçimlerinin en iddialı isimlerinden Ahmet Demir, favori olarak gösteriliyor.
  Aynı zamanda mevcut İl Öğrenci Meclisi Başkanı olan ve yeni dönemde hizmet için yeniden aday olan Ahmet Demir, tüm İl Öğrenci meclisi üyelerini oy kullanmaya davet ederek, oylarına da talip olduğunun altını çizdi. Şimdiye kadar olduğu gibi, şimdiden sonra da Ankara’da Nevşehir’i en iyi temsil edeceğinin sözünü veren Ahmet Demir, seçimler hakkında; “İl Öğrenci Meclisi Başkanı Ortaöğretim ve Lise Kurumlarını Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil eden kişidir. Seçimler; sınıf temsilcisi, okul temsilcisi, ilçe temsilcisi ve İl Öğrenci meclis başkanı olmak üzere 4 turda yapılıyor. Seçilen Başkan Nevşehir’de ki tüm öğrencileri Ankara’da temsil eder.” şeklinde konuştu. Seçimler bugün 14:00’da Ticaret Meslek Lisesinde gerçekleşecek. 
Bugün yapılacak olan İl Öğrenci Meclisi Başkanı seçimlerinin en iddialı isimlerinden Ahmet Demir, favori olarak gösteriliyor.

 

Aynı zamanda mevcut İl Öğrenci Meclisi Başkanı olan ve yeni dönemde hizmet için yeniden aday olan Ahmet Demir, tüm İl Öğrenci meclisi üyelerini oy kullanmaya davet ederek, oylarına da talip olduğunun altını çizdi. Şimdiye kadar olduğu gibi, şimdiden sonra da Ankara’da Nevşehir’i en iyi temsil edeceğinin sözünü veren Ahmet Demir, seçimler hakkında; “İl Öğrenci Meclisi Başkanı Ortaöğretim ve Lise Kurumlarını Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil eden kişidir. Seçimler; sınıf temsilcisi, okul temsilcisi, ilçe temsilcisi ve İl Öğrenci meclis başkanı olmak üzere 4 turda yapılıyor. Seçilen Başkan Nevşehir’de ki tüm öğrencileri Ankara’da temsil eder.” şeklinde konuştu.

Seçimler bugün 14:00’da Ticaret Meslek Lisesinde gerçekleşecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.