Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Özel İdarede İç Çekişme Mi Var ?

NEVŞEHİR 06.06.2017 - 19:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Özel İdarede İç Çekişme Mi Var ?

Nevşehir’in en zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmıyor ama görevden almalar devam ediyor.
Nevşehir’in en zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmıyor ama görevden almalar devam ediyor. Lale Haber olarak edindiğimiz bilgilere göre; Kurumda yeni kadrolaşmaların olacağı yönünde..    Köylere hizmet götürme konusunda sık sık eleştirilen kurumların başında gelen Özel İdare Kurumunun eksiklerini sıradan müdürlere kesilmesi kafaları karıştırdı. Şube müdürlüğü yapan Doğan Karaca görevden alınarak düz memur olarak görevlendirildi. Peki neden böyle bir şey yapıldı soran sorgulayan hiç yok... Açıklayan zaten yok  Vatandaş; Müdür veya Memur, yol su elektriği köye götürüp getiremez. İhaleyi alanlar bu şekilde korunmak mı isteniyor sorusunu soruyor.  Birim müdürlerin Günah keçisi olarak seçilip, gerçek sorumluların gözden kaçırıldığı endişesi gündeme geliyor.   Geldiği günden beri basın ile bir araya gelmekten çekinen Savaş Benli  çevresindekilere benden öncekiler çok yanlış işler yapmış diyerek dert yandığı iddia edildi.   Sonuçta Nevşehir kamuoyunda her zaman olduğu gibi birbirini çekememezlik ve dedikodular, il genel meclisi başkanlığı ve il genel sekreterliği konusunda ayyuka çıkmış durumda. Ancak kamuoyunda şu düşünceler hâkim. Vatandaşlar; “Nevşehir’e hizmet edecek, dirayetli ve otorite sahibi kişiler tarafından kurumun doğru işler yapacağına eminiz. Burada söz siyasi otorite ve birilerinin “Adamı” gelecek mantığı yerine Nevşehir ve Nevşehirlileri en iyi hizmeti kim verecekse o olmalı. Şimdiye kadar koltuk sevdalısı insanlar yüzünden hizmetlerimiz ya gecikti, ya da hep yarım kaldı. Bu defa çark tersine dönmeli ve çarkın yönü hizmet olmalı.     . 
Nevşehir’in en zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmıyor ama görevden almalar devam ediyor.

Nevşehir’in en zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmıyor ama görevden almalar devam ediyor.


Lale Haber olarak edindiğimiz bilgilere göre; Kurumda yeni kadrolaşmaların olacağı yönünde.. 
 

Köylere hizmet götürme konusunda sık sık eleştirilen kurumların başında gelen Özel İdare Kurumunun eksiklerini sıradan müdürlere kesilmesi kafaları karıştırdı. Şube müdürlüğü yapan Doğan Karaca görevden alınarak düz memur olarak görevlendirildi. Peki neden böyle bir şey yapıldı soran sorgulayan hiç yok... Açıklayan zaten yok 


Vatandaş; Müdür veya Memur, yol su elektriği köye götürüp getiremez. İhaleyi alanlar bu şekilde korunmak mı isteniyor sorusunu soruyor. 


Birim müdürlerin Günah keçisi olarak seçilip, gerçek sorumluların gözden kaçırıldığı endişesi gündeme geliyor.

 

Geldiği günden beri basın ile bir araya gelmekten çekinen Savaş Benli  çevresindekilere benden öncekiler çok yanlış işler yapmış diyerek dert yandığı iddia edildi.

 

Sonuçta Nevşehir kamuoyunda her zaman olduğu gibi birbirini çekememezlik ve dedikodular, il genel meclisi başkanlığı ve il genel sekreterliği konusunda ayyuka çıkmış durumda. Ancak kamuoyunda şu düşünceler hâkim. Vatandaşlar; “Nevşehir’e hizmet edecek, dirayetli ve otorite sahibi kişiler tarafından kurumun doğru işler yapacağına eminiz. Burada söz siyasi otorite ve birilerinin “Adamı” gelecek mantığı yerine Nevşehir ve Nevşehirlileri en iyi hizmeti kim verecekse o olmalı. Şimdiye kadar koltuk sevdalısı insanlar yüzünden hizmetlerimiz ya gecikti, ya da hep yarım kaldı. Bu defa çark tersine dönmeli ve çarkın yönü hizmet olmalı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.