Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Özel İdarede Siyasi Entrikalar Neler ?

NEVŞEHİR 07.06.2017 - 23:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Özel İdarede Siyasi Entrikalar Neler ?

Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir halkının yanında olmaya söylenemeyenleri hiçbir taraf tutmadan sadece bilinmeyenleri yazmaya devam ediyoruz.
Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir halkının yanında olmaya söylenemeyenleri hiçbir taraf tutmadan sadece bilinmeyenleri yazmaya devam ediyoruz.   Nevşehir’in zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde bilinen ancak söylemekten kaçınanlar olmak üzere Nevşehir kentinin geleceği için o kurumda neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmaya Lale Haber olarak devam ediyoruz.   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Benim miyadım belgeler ile konuşmaktır havada tavada değil ! BUNLARI ÖĞRENECEKSİNİZ   Lale Haber olarak şimdilik sadece sorular ile soruyoruz   İl Özel İdarede çalışan AK Partili  hangi şahıs il Özel idareye kimlerin gelip gittiğini günlük rapor ediyor ve Nevşehir AK partili üst düzey yöneticiye aktarıyor? Bu partili kim? Kim istiyor oraya gelenlerin gidenlerin isimlerini raporlamasını ?     İl Özel İdarede Çalışan hangi AK partili, hangi Nevşehir Milletvekilini Genel merkeze şikayet etti? AK partinin arka bahçesi olan il özel idare de çalışan bu şahıs bahçedeki çiçekleri ya çok suluyor yada çiçekleri öldürüyor….......... suladığı çiçeklerden de bal alıyor !    İl Özel idare de çalışan hangi şahıslar 3-5 yerden maaş alıyor? Bu şahıslar bu maaşları nereden alıyor? İnsanlar iş için can atarken bu şahışları ve oraya bu kişileri yerleştirenlerin vicdanları rahat mı ? Yapılan şeyler etik mi ?    İl özel idareye hangi şahsın alınması yönünde kulisler döndü? O şahsı oraya aldıktan sonra kullanıyoruz biz onu diyen AK partililer kimler? Kullanmak için alınan şahıs aslında kimlere hizmet ediyor?   İl özel idarede olan AK partili hangi şahıs ortalık yalakası olarak her tarafa oynuyor? Kuruma gelen herkesi ağa paşa gibi karşılayıp sonrasında kimlere yalakalık adı altında asıllı yada asılsız konuları asıl ağa veya paşalarına haber uçuruyor?   Hangi AK partili ben partideyim diyip ister çay veririm ister vermem diyerek parti gücünü kuruma yansıtıp kurumun disiplinini ve asaletini bozuyor ve zarar veriyor ?   İhalelerde şirketlerde kar paylaşımları yapan İl Özel İdare çalışanlar kimler ?   Hangi çalışanların resmi yada gayri resmi şirketleri var ? İhalelerde baskı oluşturuyorlar mı ?   3 yıldır yapılan ihalelerde sıkıntılar neler ? Hangi ihalelerde ne aldılar - alacaklar  yada hangi ihaleleri aldılar - alacaklar ?    VARANLAR DEVAM EDECEKTİR……….. Gizli kalmayan gerçekler daima acıtır....   
Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir halkının yanında olmaya söylenemeyenleri hiçbir taraf tutmadan sadece bilinmeyenleri yazmaya devam ediyoruz.

Nevşehir’in takip eden değil takip edilen sitesi www.lalehaber.com Nevşehir halkının yanında olmaya söylenemeyenleri hiçbir taraf tutmadan sadece bilinmeyenleri yazmaya devam ediyoruz.

 

Nevşehir’in zengin ve en büyük kurumu olan İl Özel İdaresinde bilinen ancak söylemekten kaçınanlar olmak üzere Nevşehir kentinin geleceği için o kurumda neler olup bittiği kamuoyuna açıklanmaya Lale Haber olarak devam ediyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Benim miyadım belgeler ile konuşmaktır havada tavada değil ! BUNLARI ÖĞRENECEKSİNİZ

 

Lale Haber olarak şimdilik sadece sorular ile soruyoruz

 

İl Özel İdarede çalışan AK Partili  hangi şahıs il Özel idareye kimlerin gelip gittiğini günlük rapor ediyor ve Nevşehir AK partili üst düzey yöneticiye aktarıyor?

Bu partili kim? Kim istiyor oraya gelenlerin gidenlerin isimlerini raporlamasını ?  

 

İl Özel İdarede Çalışan hangi AK partili, hangi Nevşehir Milletvekilini Genel merkeze şikayet etti? AK partinin arka bahçesi olan il özel idare de çalışan bu şahıs bahçedeki çiçekleri ya çok suluyor yada çiçekleri öldürüyor….......... suladığı çiçeklerden de bal alıyor ! 

 

İl Özel idare de çalışan hangi şahıslar 3-5 yerden maaş alıyor? Bu şahıslar bu maaşları nereden alıyor? İnsanlar iş için can atarken bu şahışları ve oraya bu kişileri yerleştirenlerin vicdanları rahat mı ? Yapılan şeyler etik mi ? 

 

İl özel idareye hangi şahsın alınması yönünde kulisler döndü? O şahsı oraya aldıktan sonra kullanıyoruz biz onu diyen AK partililer kimler? Kullanmak için alınan şahıs aslında kimlere hizmet ediyor?

 

İl özel idarede olan AK partili hangi şahıs ortalık yalakası olarak her tarafa oynuyor? Kuruma gelen herkesi ağa paşa gibi karşılayıp sonrasında kimlere yalakalık adı altında asıllı yada asılsız konuları asıl ağa veya paşalarına haber uçuruyor?

 

Hangi AK partili ben partideyim diyip ister çay veririm ister vermem diyerek parti gücünü kuruma yansıtıp kurumun disiplinini ve asaletini bozuyor ve zarar veriyor ?

 

İhalelerde şirketlerde kar paylaşımları yapan İl Özel İdare çalışanlar kimler ?

 

Hangi çalışanların resmi yada gayri resmi şirketleri var ? İhalelerde baskı oluşturuyorlar mı ?

 

3 yıldır yapılan ihalelerde sıkıntılar neler ? Hangi ihalelerde ne aldılar - alacaklar  yada hangi ihaleleri aldılar - alacaklar ? 

 

VARANLAR DEVAM EDECEKTİR……….. Gizli kalmayan gerçekler daima acıtır.... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.