MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Altınyüreklilerinden Anneler Gününe Özel Hizmet

EĞİTİM 14.05.2017 - 22:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Altınyüreklilerinden Anneler Gününe Özel Hizmet

Altınyıldızlılardan Nevşehirlilere Sağlık Hizmeti Anneler Gününü Kutlayan Altınyıldızlılar Takdirle Karşılandı.
Altınyıldızlılardan Anneler Gününü Kutlayan Altınyıldızlılar Takdirle Karşılanırken Nevşehir pazarında Nevşehirlilere Sağlık Hizmeti verdi.   Altınyıldız Eğitim Kurumları Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü ile Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası işbirliğinde Nevşehir Pazar Yerinde Sağlık stantları açıldı.Pazar alışverişine gelen vatandaşların tansiyonları ölçülerek,sağlıklı yaşam ile ilgili öğrenciler ve öğretmenler bilgi verdiler.   Annelerin Anneler Gününü kutlayan Altınyıldızlılar büyük takdir topladı.   Altınyıldız Koleji olarak ; Altınyıldız Liseliler eğitimi sadece okulun dört duvarına değil,hayatın her alanına taşıyarak Nevşehir'in gururu,Türkiye'nin Örnek Okulu olmayı sürdürmektedir. Bir ay sürecek etkinliğe destek veren Nevşehir halkına,Pazar esnafımıza ve Pazarcılar Odası Başkanı Sayın Selim Özmen'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. denildi.   
Altınyıldızlılardan Nevşehirlilere Sağlık Hizmeti Anneler Gününü Kutlayan Altınyıldızlılar Takdirle Karşılandı.

Altınyıldızlılardan Anneler Gününü Kutlayan Altınyıldızlılar Takdirle Karşılanırken Nevşehir pazarında Nevşehirlilere Sağlık Hizmeti verdi.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü ile Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası işbirliğinde Nevşehir Pazar Yerinde Sağlık stantları açıldı.Pazar alışverişine gelen vatandaşların tansiyonları ölçülerek,sağlıklı yaşam ile ilgili öğrenciler ve öğretmenler bilgi verdiler.

 

Annelerin Anneler Gününü kutlayan Altınyıldızlılar büyük takdir topladı.

 

Altınyıldız Koleji olarak ; Altınyıldız Liseliler eğitimi sadece okulun dört duvarına değil,hayatın her alanına taşıyarak Nevşehir'in gururu,Türkiye'nin Örnek Okulu olmayı sürdürmektedir. Bir ay sürecek etkinliğe destek veren Nevşehir halkına,Pazar esnafımıza ve Pazarcılar Odası Başkanı Sayın Selim Özmen'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.