Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Asalak Zübüklerin Oyunları Devam Ediyor

NEVŞEHİR 20.06.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Asalak Zübüklerin Oyunları Devam Ediyor

Son yıllarda Nevşehir’de türeyen, başkalarının sırtından bir asalak gibi yaşamlarını sürdüren bazı isimler, son günlerde bu asalaklıklarını artırarak devam ediyorlar.
Son yıllarda Nevşehir’de  türeyen, başkalarının sırtından bir asalak gibi yaşamlarını sürdüren bazı isimler, son günlerde bu asalaklıklarını artırarak devam ediyorlar.   Kemal Sunal´ın ZÜBÜK filminin birebir aynısının şehirde yaşandığı gözlemlenirken, kendi kurdukları ortaoyununu değişik versiyonları da her geçen gün ortaya çıkıyor.   Nevşehir´in gelişmesini istemeyen bu asalakların yeni tanıştıkları insanları etki altına alabilmek için kurguladıkları “hafiyecilik” ortaoyunu sergilemeleri ise komik bulunuyor.   Nevşehir,  şehri tepeden tırnağa bir kene gibi saran “şehir baronları” sorununu aşmanın çarelerini arıyorlar. Çalışmadan, üretmeden, başkasının sırtından geçinen asalaklardan oluşan bazı klanlar, gariban insanların emeklerini sömürmeye devam ediyorlar.   Kendilerine gizemli hafiye rolleri biçen ve etraflarında böyle kandırarak onların emeklerini hayallerini ve alın terini sömüren bu zübüklerin, şehrin ilerlemesi önünde de en büyük engel oldukları belirtiliyor.   Sadece ve sadece dedikodu üzerinden bilgi pazarlayan, birinden aldıkları lafları bir diğerine satarak etki alanı oluşturarak şahsi çıkar ve payelerini oluşturan bazı isimlerin, artık Nevşehir´in sırtından inmelerinin zamanının geldiği yorumları yapılıyor.   DEVLETİN bütün kurum ve kuruluşları kendi görevlerini ifa ederken, kendilerine yan roller oluşturarak İSTİHBARAT örgütünden kırık dökük rol çalıp, bir “KÖSTEBEK” ortaoyunu icad edip bunu da sahneye koymaktan geri durmayan zavallıların ipliğini LALE HABER yakın zamanda pazara çıkaracak.   PAROLA : HADİ SENİDE BEKLİYORUZ İFTARA - SAHURA !  Şehrin dedikodu üretim merkezi haline dönüşmesine uğraşan bu Zübüklerin, etki alanlarını çeşitlendirme babından “İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI” organize ettikleri bu iftar ve sahur sefalarına resmi görevlileri de çağırarak iş takibi pozları ile nice masum garibanı kullanma girişimi içinde oldukları iddia ediliyor.   Ellerinden bir iş gelmediği halde, gelirmiş gibi yapıp “KIRK YALAN”ı on saniyede üreten bu asalakların, modern dünya ve entelektüel bilinç hakkında zerrece bir bilgi ve birikimlerinin olmaması hayret ile takip ediliyor.   Herşey benim etrafımda dönsün kabilinden, Nevşehir´i güçleri oranında hortumlama gayesi içinde bulunan bazı kan sorunu olanların,biran önce ifşa edilerek şehrin sosyal iç huzurundan ayıklanmalarının elzem olduğu vurgulanıyor.  
Son yıllarda Nevşehir’de türeyen, başkalarının sırtından bir asalak gibi yaşamlarını sürdüren bazı isimler, son günlerde bu asalaklıklarını artırarak devam ediyorlar.

Son yıllarda Nevşehir’de  türeyen, başkalarının sırtından bir asalak gibi yaşamlarını sürdüren bazı isimler, son günlerde bu asalaklıklarını artırarak devam ediyorlar.

 

Kemal Sunal´ın ZÜBÜK filminin birebir aynısının şehirde yaşandığı gözlemlenirken, kendi kurdukları ortaoyununu değişik versiyonları da her geçen gün ortaya çıkıyor.

 

Nevşehir´in gelişmesini istemeyen bu asalakların yeni tanıştıkları insanları etki altına alabilmek için kurguladıkları “hafiyecilik” ortaoyunu sergilemeleri ise komik bulunuyor.

 

Nevşehir,  şehri tepeden tırnağa bir kene gibi saran “şehir baronları” sorununu aşmanın çarelerini arıyorlar. Çalışmadan, üretmeden, başkasının sırtından geçinen asalaklardan oluşan bazı klanlar, gariban insanların emeklerini sömürmeye devam ediyorlar.

 

Kendilerine gizemli hafiye rolleri biçen ve etraflarında böyle kandırarak onların emeklerini hayallerini ve alın terini sömüren bu zübüklerin, şehrin ilerlemesi önünde de en büyük engel oldukları belirtiliyor.

 

Sadece ve sadece dedikodu üzerinden bilgi pazarlayan, birinden aldıkları lafları bir diğerine satarak etki alanı oluşturarak şahsi çıkar ve payelerini oluşturan bazı isimlerin, artık Nevşehir´in sırtından inmelerinin zamanının geldiği yorumları yapılıyor.

 

DEVLETİN bütün kurum ve kuruluşları kendi görevlerini ifa ederken, kendilerine yan roller oluşturarak İSTİHBARAT örgütünden kırık dökük rol çalıp, bir “KÖSTEBEK” ortaoyunu icad edip bunu da sahneye koymaktan geri durmayan zavallıların ipliğini LALE HABER yakın zamanda pazara çıkaracak.

 

PAROLA : HADİ SENİDE BEKLİYORUZ İFTARA - SAHURA ! 

Şehrin dedikodu üretim merkezi haline dönüşmesine uğraşan bu Zübüklerin, etki alanlarını çeşitlendirme babından “İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI” organize ettikleri bu iftar ve sahur sefalarına resmi görevlileri de çağırarak iş takibi pozları ile nice masum garibanı kullanma girişimi içinde oldukları iddia ediliyor.

 

Ellerinden bir iş gelmediği halde, gelirmiş gibi yapıp “KIRK YALAN”ı on saniyede üreten bu asalakların, modern dünya ve entelektüel bilinç hakkında zerrece bir bilgi ve birikimlerinin olmaması hayret ile takip ediliyor.

 

Herşey benim etrafımda dönsün kabilinden, Nevşehir´i güçleri oranında hortumlama gayesi içinde bulunan bazı kan sorunu olanların,biran önce ifşa edilerek şehrin sosyal iç huzurundan ayıklanmalarının elzem olduğu vurgulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.