Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in genç yetenekleri keşfedilecek

SPOR 12.07.2019 - 08:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in genç yetenekleri keşfedilecek

Nevşehir Belediyespor yeni yetenekleri bulup takıma kazandırmak için alt yapı seçmeleri yapacak. Kulübün Nar tesislerinde bugün yapılacak olan seçmeleri Belediye Başkanı Rasim Arı’da izleyecek.
  Nevşehir’de geleceğin genç futbol yıldızlarını keşfetmek amacıyla düzenlenecek olan seçmeler, 12 Temmuz Cuma günü Nevşehir Belediyespor Nar Tesislerinde yapılacak. Seçmelere 9 yaş ve üzerindeki tüm çocuk ve gençler ücretsiz olarak katılabilecek. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katılacağı seçmelerde Nevşehir Belediyespor kulüp yöneticileri ve teknik heyeti tarafından izlenecek olan gençler, beğenilmeleri durumunda kulübün altyapısına kazandırılarak burada uzman antrenörler eşliğinde antrenmanlara katılarak futbol eğitimi alacaklar.   Saat 17.00’da başlayacak olan seçmelere katılmak isteyenler için saat 16.30’da Diriliş Meydanı’ndaki Türk Telekom Binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.
Nevşehir Belediyespor yeni yetenekleri bulup takıma kazandırmak için alt yapı seçmeleri yapacak. Kulübün Nar tesislerinde bugün yapılacak olan seçmeleri Belediye Başkanı Rasim Arı’da izleyecek.

 

Nevşehir’de geleceğin genç futbol yıldızlarını keşfetmek amacıyla düzenlenecek olan seçmeler, 12 Temmuz Cuma günü Nevşehir Belediyespor Nar Tesislerinde yapılacak. Seçmelere 9 yaş ve üzerindeki tüm çocuk ve gençler ücretsiz olarak katılabilecek. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katılacağı seçmelerde Nevşehir Belediyespor kulüp yöneticileri ve teknik heyeti tarafından izlenecek olan gençler, beğenilmeleri durumunda kulübün altyapısına kazandırılarak burada uzman antrenörler eşliğinde antrenmanlara katılarak futbol eğitimi alacaklar.

 

Saat 17.00’da başlayacak olan seçmelere katılmak isteyenler için saat 16.30’da Diriliş Meydanı’ndaki Türk Telekom Binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.