Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in Mirasyedisi Kim ?

NEVŞEHİR 07.05.2017 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Mirasyedisi Kim ?

Son zamanlarda ne hikmetse saplantılı ve bir o kadar da popüler, Nevşehir kulislerinde mirasyedi lafı dolanır oldu !..
Son zamanlarda ne  hikmetse saplantılı ve  bir  o kadar da popüler, Nevşehir kulislerinde mirasyedi lafı dolanır oldu !..   Özellikle siyasi sohbetlerde,sanal ortamlarda değişik adlarla ve tanımlamalarla sık sık dile getirilir oldu.   Sosyoloji bilim dalı bu işleri daha iyi  bilir evet !. Ve fakat gidişat öyle  aşikar ki , bunu görmemek için kesinlikle kör ve sağır  olmak gerekiyor !.    Nevşehir’deki mirasyedi çok savurgan veya bencil, eli sıkı olan kendine önemli bir miras kalan kimse demek değil peki kim bu mirasyedi ne yapmış ne yapacak ala vere ile babalarından kalan mirası çocuklarının ellerinden alan bir kimsedir. Açıkgözlü bu kişi evlatların haklarını ellerinden aldı yoksa şer mi düşündü bilinmez ama babalarının soy adını taşıyan ancak mirasına sahip olamayan çocuklar ise dava açarak hak iddia etmeye çalışıyorlar. Ancak mirasyedi öyle bir ayar çekmiş ki  malları alırlar mı almazlar mı bilinmez.   Yakında Nevşehir iline mirasyediler derneği kurulursa hiç şaşırmayın.  Mirasyedi… Nedir mirasyedi…Elbette üretmeden, tüketen…Atadan, babadan kalan malları satıp satıp yiyen…Bu tartışmaya girdik mi… Kırılıyor birçok insan… Ama bir bakın… Gerçekler acıdır. Lale Haber olarak biz de sevmiyoruz mirasyedileri ama ne yaparsın Nevşehir siyaseti dahil her yerde hep mirasyediler babalarından kalan mirasları sahiplenseler ne mutlu. Ancak bunlar babaların oğullarına bıraktığını çalan hırsızdan başka kimse değiller.   Taşlar bağlanırsa, o zaman haksızlık olur. Haksızlığa prim verilirse, toplumda huzursuzluk olur. Toplumun huzursuzluğu da anarşiye yol açar. Önlenemez durumlar meydana gelir.   Elinde kaldı bir yer kaldı onuda çok yakın zamanda kaybedeceksin asıl o zaman Lale Haber olarak tüm ayrıntıları ile gerçekleri kaleme alacağız. Peki bu Nevşehir'in Mirasyedisi sizce kim yorumu size bırakıyoruz Şimdilik.......            
Son zamanlarda ne hikmetse saplantılı ve bir o kadar da popüler, Nevşehir kulislerinde mirasyedi lafı dolanır oldu !..

Son zamanlarda ne  hikmetse saplantılı ve  bir  o kadar da popüler, Nevşehir kulislerinde mirasyedi lafı dolanır oldu !..

 

Özellikle siyasi sohbetlerde,sanal ortamlarda değişik adlarla ve tanımlamalarla sık sık dile getirilir oldu.

 

Sosyoloji bilim dalı bu işleri daha iyi  bilir evet !. Ve fakat gidişat öyle  aşikar ki , bunu görmemek için kesinlikle kör ve sağır  olmak gerekiyor !. 

 

Nevşehir’deki mirasyedi çok savurgan veya bencil, eli sıkı olan kendine önemli bir miras kalan kimse demek değil peki kim bu mirasyedi ne yapmış ne yapacak ala vere ile babalarından kalan mirası çocuklarının ellerinden alan bir kimsedir. Açıkgözlü bu kişi evlatların haklarını ellerinden aldı yoksa şer mi düşündü bilinmez ama babalarının soy adını taşıyan ancak mirasına sahip olamayan çocuklar ise dava açarak hak iddia etmeye çalışıyorlar. Ancak mirasyedi öyle bir ayar çekmiş ki  malları alırlar mı almazlar mı bilinmez.

 

Yakında Nevşehir iline mirasyediler derneği kurulursa hiç şaşırmayın.  Mirasyedi… Nedir mirasyedi…Elbette üretmeden, tüketen…Atadan, babadan kalan malları satıp satıp yiyen…Bu tartışmaya girdik mi… Kırılıyor birçok insan… Ama bir bakın… Gerçekler acıdır.

Lale Haber olarak biz de sevmiyoruz mirasyedileri ama ne yaparsın Nevşehir siyaseti dahil her yerde hep mirasyediler babalarından kalan mirasları sahiplenseler ne mutlu. Ancak bunlar babaların oğullarına bıraktığını çalan hırsızdan başka kimse değiller.

 

Taşlar bağlanırsa, o zaman haksızlık olur. Haksızlığa prim verilirse, toplumda huzursuzluk olur. Toplumun huzursuzluğu da anarşiye yol açar. Önlenemez durumlar meydana gelir.

 

Elinde kaldı bir yer kaldı onuda çok yakın zamanda kaybedeceksin asıl o zaman Lale Haber olarak tüm ayrıntıları ile gerçekleri kaleme alacağız. Peki bu Nevşehir'in Mirasyedisi sizce kim yorumu size bırakıyoruz Şimdilik.......  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.