Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in şampiyon Taekwondocularını yetiştiriyor

SPOR 10.02.2020 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’in şampiyon Taekwondocularını yetiştiriyor

Nevşehir’de son yıllarda ulusal ve uluslararası en önemli başarıların kazanıldığı spor dallarından biri de hiç kuşkusuz Taekwondo sporu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda ulusal ve uluslararası en önemli başarıların kazanıldığı spor dallarından biri de hiç kuşkusuz Taekwondo sporu. Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren bu spor dalında yıllardır minik, küçük, genç kategorilerinde sayısız sporcu yetiştiren Antrenör Recep Işık, geleceğin Taekwonducalarını yetiştirmeye devam ediyor. Gelecekte dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarına katılacak olan Nevşehirli sporcuları yıllardır büyük bir özenle ve fedakarlıkla yetiştiren Antrenör Recep Işık, Damat İbrahim Paşa Spor salonu içerisindeki antrenman salonunda hemen hemen her gün Nevşehir’in gururu olacak sporcularını özveriyle çalıştırmaya da devam ediyor.
Nevşehir’de son yıllarda ulusal ve uluslararası en önemli başarıların kazanıldığı spor dallarından biri de hiç kuşkusuz Taekwondo sporu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda ulusal ve uluslararası en önemli başarıların kazanıldığı spor dallarından biri de hiç kuşkusuz Taekwondo sporu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren bu spor dalında yıllardır minik, küçük, genç kategorilerinde sayısız sporcu yetiştiren Antrenör Recep Işık, geleceğin Taekwonducalarını yetiştirmeye devam ediyor.


Gelecekte dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarına katılacak olan Nevşehirli sporcuları yıllardır büyük bir özenle ve fedakarlıkla yetiştiren Antrenör Recep Işık, Damat İbrahim Paşa Spor salonu içerisindeki antrenman salonunda hemen hemen her gün Nevşehir’in gururu olacak sporcularını özveriyle çalıştırmaya da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.