Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'in sevilen komutanı terfi etti

GÜNCEL 30.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'in sevilen komutanı terfi etti

Nevşehir Merkez İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Adem Akgümüş 30 Ağustos tarihi itibarıyla terfi etti.
  Nevşehir başta olmak üzere merkeze bağlı kasaba ve köylerin sevilen ismi Merkez İlçe Jandarma Komutanı kıdemli Yüzbaşı Adem Akgümüş, 30 Ağustos tarihi itibarıyla terfi ederek Binbaş rütbesine yükseltildi.   Nevşehir merkez ilçeye bağlı kasaba ve köylerde vatandaşlar ile sürekli iç içe olan ve vatandaşların her zaman yanında olan Merkez İlçe Komutanı Binbaşı Adem Akgümüş’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.  
Nevşehir Merkez İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Adem Akgümüş 30 Ağustos tarihi itibarıyla terfi etti.

 

Nevşehir başta olmak üzere merkeze bağlı kasaba ve köylerin sevilen ismi Merkez İlçe Jandarma Komutanı kıdemli Yüzbaşı Adem Akgümüş, 30 Ağustos tarihi itibarıyla terfi ederek Binbaş rütbesine yükseltildi.

 

Nevşehir merkez ilçeye bağlı kasaba ve köylerde vatandaşlar ile sürekli iç içe olan ve vatandaşların her zaman yanında olan Merkez İlçe Komutanı Binbaşı Adem Akgümüş’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.