Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarında

EĞİTİM 03.07.2016 - 00:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarında

Resmi Sonuçlara Göre 500 Tam Puanlı Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarından çıktı.
Resmi Sonuçlara Göre 500 Tam Puanlı Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarından çıktı   Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEOG1 ve TEOG2 yerleştirme puanlarının yayımlanmasıyla 500 tam puan alarak Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumları 8. Sınıf öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir olmuştur.   22 yıldır Nevşehir’in lider ve ilk özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yine büyük bir başarıya imza atmıştır. TEOG sınavlarında 500 tam puanlı Nevşehir’in tek Türkiye Birincisi Hüseyin Kağan Özdemir Kardelen Eğitim Kurumlarının ve Nevşehir’in gururu olmuştur.     2016 TEOG sınavlarında 500 tam puan ile birlikte 26 öğrencimiz Türkiye genelinde %5’ lik dilim içerisine, 47 öğrencimiz %10’luk dilim içerisine ve 53 öğrencimizde Türkiye genelinde %15 lik dilim içerisinde yer alarak Türkiye’nin en iyi liselerine yerleşebilecek puanı almışlardır.     Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşebilecek puanı elde etmeyi başaran 8. Sınıf öğrencilerini tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Bu eğitim öğretim yılı başında kurumumuzun oluşturduğu güçlü ve tecrübeli kadro ile birlikte bu büyük başarılar ard arda geldi. Bireysel başarı ile birlikte büyük bir kitlesel başarı elde ettik. Bu büyük başarıda emeği geçen güçlü ve tecrübeli öğretmen kadromuz ile birlikte öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim’’ dedi. Çamcı son olarak süreliliği olan ve artan bir başarı elde ettiklerini bu başarıların tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile gelecek yıllarda daha da artacağını belirtti.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak, TEOG sınavlarında, Türkiye’nin en iyi liselerine yerleşebilecek puanı alan öğrencilerimizi ve ailelerini kutlarız. denildi
Resmi Sonuçlara Göre 500 Tam Puanlı Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarından çıktı.

Resmi Sonuçlara Göre 500 Tam Puanlı Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumlarından çıktı

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEOG1 ve TEOG2 yerleştirme puanlarının yayımlanmasıyla 500 tam puan alarak Nevşehir’in Tek Türkiye Birincisi Kardelen Eğitim Kurumları 8. Sınıf öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir olmuştur.

 

22 yıldır Nevşehir’in lider ve ilk özel eğitim kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları yine büyük bir başarıya imza atmıştır. TEOG sınavlarında 500 tam puanlı Nevşehir’in tek Türkiye Birincisi Hüseyin Kağan Özdemir Kardelen Eğitim Kurumlarının ve Nevşehir’in gururu olmuştur.

 

 

2016 TEOG sınavlarında 500 tam puan ile birlikte 26 öğrencimiz Türkiye genelinde %5’ lik dilim içerisine, 47 öğrencimiz %10’luk dilim içerisine ve 53 öğrencimizde Türkiye genelinde %15 lik dilim içerisinde yer alarak Türkiye’nin en iyi liselerine yerleşebilecek puanı almışlardır.

 

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşebilecek puanı elde etmeyi başaran 8. Sınıf öğrencilerini tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti:

‘’ Bu eğitim öğretim yılı başında kurumumuzun oluşturduğu güçlü ve tecrübeli kadro ile birlikte bu büyük başarılar ard arda geldi. Bireysel başarı ile birlikte büyük bir kitlesel başarı elde ettik. Bu büyük başarıda emeği geçen güçlü ve tecrübeli öğretmen kadromuz ile birlikte öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim’’ dedi. Çamcı son olarak süreliliği olan ve artan bir başarı elde ettiklerini bu başarıların tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile gelecek yıllarda daha da artacağını belirtti.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak, TEOG sınavlarında, Türkiye’nin en iyi liselerine yerleşebilecek puanı alan öğrencilerimizi ve ailelerini kutlarız. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.