MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 15.02.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Nevşehir'de AHİKA tarafından Nevşehir İşbirliği komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.
  Nevşehir'in AB destekleri ile AHİKA, KOP ve TKDK gibi kamu kurumlarının desteklerinden daha fazla faydalanabilmesi amacıyla Nevşehir Valisi ve AHİKA Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Aktaş'ın talimatları ile kurulan İşbirliği Komisyonu ilk toplantısını 15 Şubat 2018 Perşembe günü Ahiler Kalkınma Ajansı Merkez Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.     Toplantı kapsamında Komisyon üyesi kurum yetkililerine; Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı,  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) kurumsal yapıları, destek mekanizmaları ve destek türleri hakkında ayrıntılı sunumlarla bilgi verildi.
Nevşehir'de AHİKA tarafından Nevşehir İşbirliği komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

 

Nevşehir'in AB destekleri ile AHİKA, KOP ve TKDK gibi kamu kurumlarının desteklerinden daha fazla faydalanabilmesi amacıyla Nevşehir Valisi ve AHİKA Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Aktaş'ın talimatları ile kurulan İşbirliği Komisyonu ilk toplantısını 15 Şubat 2018 Perşembe günü Ahiler Kalkınma Ajansı Merkez Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.  

 

Toplantı kapsamında Komisyon üyesi kurum yetkililerine; Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı,  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) kurumsal yapıları, destek mekanizmaları ve destek türleri hakkında ayrıntılı sunumlarla bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.