Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İŞKUR Müdürü Barata'dan Basın Açıklaması

NEVŞEHİR 17.03.2017 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İŞKUR Müdürü Barata'dan Basın Açıklaması

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata basına açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata basına açıklamalarda bulundu.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' çağrısının ardından Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ‘ın öncülüğünde Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bu çağrıya hızlı bir çalışma temposuna girerek ses verdi.   Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata , Nevşehir’in Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın 'Her ilimiz kendi bölgesinde istihdam seferberliğine ne kadar katkı koyabilir, kendi aralarında tartışsınlar' talimatı olduğunu söyleyen Barata, "2016 yılında Çok ciddi olaylar ile karşılaştık tahmin dahi edemeyeceğimiz bir ihanetle karşı karşıya kaldık . 15 Temmuz'da bu millet demokrasisine, milli iradesine sahip çıkarak büyük bir zafer kazandı. Şimdi sıra iş ve çalışma dünyasında işsizlik oranlarını da yine aynı dayanışma ruhuyla aşağıya çekmeye geldi. Burada devlet ve hükümet tarafı elindeki imkânları kullanarak yeni teşvikler vermeye devam ediyor.   Verileceği açıklanan istihdam teşviklerine bakıldığında Nevşehir ekonomisinin lokomotifi olan turizm sektörünü yakından ilgilendirdiğini kaydeden Barata esnaf, sanayi, hizmet sektörü de aynı şekilde teşviklerden yararlanabilecek. Seferberlik çağrısı üzerine Nevşehir Valimiz İlhani Aktaş öncülüğünde sektör sektör Nevşehir deki birçok yetkili kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ile bir araya gelindiğini Belirten Barata . Nevşehir’in istihdam seferberliğine destek verebileceği rakamı ortaya çıkartacağız ve çalışmalarımıza toplumun her kesimi ile iletişim kurarak hızlı bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.  
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata basına açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata basına açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' çağrısının ardından Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ‘ın öncülüğünde Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bu çağrıya hızlı bir çalışma temposuna girerek ses verdi.

 

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Arif Sıddık Barata , Nevşehir’in Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın 'Her ilimiz kendi bölgesinde istihdam seferberliğine ne kadar katkı koyabilir, kendi aralarında tartışsınlar' talimatı olduğunu söyleyen Barata, "2016 yılında Çok ciddi olaylar ile karşılaştık tahmin dahi edemeyeceğimiz bir ihanetle karşı karşıya kaldık . 15 Temmuz'da bu millet demokrasisine, milli iradesine sahip çıkarak büyük bir zafer kazandı. Şimdi sıra iş ve çalışma dünyasında işsizlik oranlarını da yine aynı dayanışma ruhuyla aşağıya çekmeye geldi. Burada devlet ve hükümet tarafı elindeki imkânları kullanarak yeni teşvikler vermeye devam ediyor.

 

Verileceği açıklanan istihdam teşviklerine bakıldığında Nevşehir ekonomisinin lokomotifi olan turizm sektörünü yakından ilgilendirdiğini kaydeden Barata esnaf, sanayi, hizmet sektörü de aynı şekilde teşviklerden yararlanabilecek. Seferberlik çağrısı üzerine Nevşehir Valimiz İlhani Aktaş öncülüğünde sektör sektör Nevşehir deki birçok yetkili kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ile bir araya gelindiğini Belirten Barata . Nevşehir’in istihdam seferberliğine destek verebileceği rakamı ortaya çıkartacağız ve çalışmalarımıza toplumun her kesimi ile iletişim kurarak hızlı bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.