Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir ithal aday istemiyor

SİYASET 15.11.2018 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir ithal aday istemiyor

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de kamuoyu hangi siyasi parti olursa olsun ithal aday istemediklerini belirtiyor.
  Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2019 seçimlerinde de Nevşehir’de ithal adaylar Nevşehirli olduğu akıllarına getirirken Nevşehir’de ithal adaylar seçim gerginliği yaratmaya devam ediyor. Nitekim Nevşehir’de vatandaşlar hangi siyasi partiden olursa olsun kesinlikle göçmen aday istemediklerini ifade ederken yerli ve milli adayların Nevşehir’i temsil etmesi gerektiği görüşünü bildiriyor.   Nevşehir’de vatandaş diyor ki;   Seçimden seçime gelen aday istemiyoruz, Benim buğday pazarımı, Karasoku Mahallemi, 20 Temmuz Mahallemi bilen gelsin, Nevşehir’de ikamet edeni Nevşehir’in ekmeğini yiyen çayını içen içimizden biri aday olsun,  Ben onu yaptım bunu yaptım ve zenginler kulübünün desteklediği aday istemiyoruz, Aday adayı olup gösterilmeyince memleketi terk eden aday istemiyoruz, Tepeden inme aday istemiyoruz, Ben o gönderdi bu gönderdi diyen isimleri aday istemiyoruz,   Kısaca Nevşehir’de vatandaş, Nevşehir’de doğup, büyüyen ve Nevşehir’de hayatına devam eden belediye başkanlığı sona erdiğinde de yine Nevşehir’de bizden biri olarak adayları görmek istiyor.
Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de kamuoyu hangi siyasi parti olursa olsun ithal aday istemediklerini belirtiyor.

 

Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2019 seçimlerinde de Nevşehir’de ithal adaylar Nevşehirli olduğu akıllarına getirirken Nevşehir’de ithal adaylar seçim gerginliği yaratmaya devam ediyor. Nitekim Nevşehir’de vatandaşlar hangi siyasi partiden olursa olsun kesinlikle göçmen aday istemediklerini ifade ederken yerli ve milli adayların Nevşehir’i temsil etmesi gerektiği görüşünü bildiriyor.

 

Nevşehir’de vatandaş diyor ki;

 

Seçimden seçime gelen aday istemiyoruz,

Benim buğday pazarımı, Karasoku Mahallemi, 20 Temmuz Mahallemi bilen gelsin,

Nevşehir’de ikamet edeni Nevşehir’in ekmeğini yiyen çayını içen içimizden biri aday olsun,

 Ben onu yaptım bunu yaptım ve zenginler kulübünün desteklediği aday istemiyoruz,

Aday adayı olup gösterilmeyince memleketi terk eden aday istemiyoruz,

Tepeden inme aday istemiyoruz,

Ben o gönderdi bu gönderdi diyen isimleri aday istemiyoruz,

 

Kısaca Nevşehir’de vatandaş, Nevşehir’de doğup, büyüyen ve Nevşehir’de hayatına devam eden belediye başkanlığı sona erdiğinde de yine Nevşehir’de bizden biri olarak adayları görmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.