MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Jimnastik Şampiyonu, Bursluluk Sınavında da Birinci Oldu

EĞİTİM 27.02.2018 - 21:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Jimnastik Şampiyonu, Bursluluk Sınavında da Birinci Oldu

Yıllardır Jimnastik Şampiyonu ve bölge dereceleri olan Nehir Özmen Kardelen Kolejinin 4. Sınıflar bursluluk sınavında da okulunun birincisi oldu.
  Özel Kardelen Koleji İlköğretim 4.Sınıflar bursluluk sınavında birinci olan Nehir Özmen, jimnastikteki başarısının yanında eğitim hayatında da başarıları ile ilgi çekiyor. Şampiyonların Okulu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflar, sınıf öğretmeni Ömer Gürbüz Nehir Özmen’in başarısı hakkında şunları söyledi; “ Nehir ile gurur duyuyorum. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Öğrencilerimiz spor başarılarının yanında eğitimdeki başarıları da ortada. Sınıf başarısı her zaman yüksek olan bir öğrencimiz . Sınıf içerisinde öğrenci veli öğretmen olarak her zaman iletişim halinde çalışıyoruz. Böyle olunca da başarılı olmamız kaçılmaz oluyor.” Diyerek sınıf içinde ve dışında her zaman diyalog halinde olduklarına vurgu yaptı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Bu yıl da bursluluk sınavında Nevşehir halkından olumlu ilgi gördü. Kardelen Koleji 4. Sınıflar bursluluk sınavına bine yakın öğrenci katıldı. Özel Kardelen Koleji öğrencilerimiz tıpkı Nehir gibi spor ile eğitimi birlikte ilerletiyor. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde adından sürekli söz ettiren okulumuz her branşta dereceler vermeye devam ediyor. Nehir Özmen de gelecek yıl için okul kaydını yaptırdık. Nehir’i tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
Yıllardır Jimnastik Şampiyonu ve bölge dereceleri olan Nehir Özmen Kardelen Kolejinin 4. Sınıflar bursluluk sınavında da okulunun birincisi oldu.

 

Özel Kardelen Koleji İlköğretim 4.Sınıflar bursluluk sınavında birinci olan Nehir Özmen, jimnastikteki başarısının yanında eğitim hayatında da başarıları ile ilgi çekiyor. Şampiyonların Okulu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflar, sınıf öğretmeni Ömer Gürbüz Nehir Özmen’in başarısı hakkında şunları söyledi; “ Nehir ile gurur duyuyorum. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Öğrencilerimiz spor başarılarının yanında eğitimdeki başarıları da ortada. Sınıf başarısı her zaman yüksek olan bir öğrencimiz . Sınıf içerisinde öğrenci veli öğretmen olarak her zaman iletişim halinde çalışıyoruz. Böyle olunca da başarılı olmamız kaçılmaz oluyor.” Diyerek sınıf içinde ve dışında her zaman diyalog halinde olduklarına vurgu yaptı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Bu yıl da bursluluk sınavında Nevşehir halkından olumlu ilgi gördü. Kardelen Koleji 4. Sınıflar bursluluk sınavına bine yakın öğrenci katıldı. Özel Kardelen Koleji öğrencilerimiz tıpkı Nehir gibi spor ile eğitimi birlikte ilerletiyor. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde adından sürekli söz ettiren okulumuz her branşta dereceler vermeye devam ediyor. Nehir Özmen de gelecek yıl için okul kaydını yaptırdık. Nehir’i tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.