MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kadastro Müdürü Alabaş'tan Tanrıver'e Ziyaret

SİYASET 02.08.2017 - 23:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kadastro Müdürü Alabaş'tan Tanrıver'e Ziyaret

Nevşehir Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.
Nevşehir Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.   Nevşehir Kadastro İl Müdürlüğü görevine atanan ve görevine başlayan Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e nezaket ziyaretinde bulundu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Tapu ve Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş’a yeni görevinde başarılar diledi.   AK Parti İl Başkanı Tanrıver ve Kadastro Müdürü Alabaş, Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet etti.
Nevşehir Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.

Nevşehir Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Kadastro İl Müdürlüğü görevine atanan ve görevine başlayan Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Tapu ve Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver ve Kadastro Müdürü Alabaş, Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.