Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kadın Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

SİYASET 13.12.2016 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kadın Kolları İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1. Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1. Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.   AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Fatma Göktaş’ın divan başkanlığında yapılan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, gerçekleştirdi.   2016 yılı içerisinde yapılan ve yapılacak olan teşkilat çalışmaları hakkında Partililere bilgiler veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, birim faaliyet raporları, üye çalışmaları ve Parti faaliyetleriyle ilgili konuştu. İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar ve İl Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Handan Ünsal, kendi alanlarıyla ilgili birer sunum gerçekleştirdi.   AK Parti Kadın Kolları Nihal Kutlar başkanlığında ki Danışma Meclisi Toplantısına, İl Kadın Kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, 7 İlçenin kadın kolları başkanları ve yönetimleri, Köy ve Mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.
AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1. Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1. Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Fatma Göktaş’ın divan başkanlığında yapılan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, gerçekleştirdi.

 

2016 yılı içerisinde yapılan ve yapılacak olan teşkilat çalışmaları hakkında Partililere bilgiler veren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, birim faaliyet raporları, üye çalışmaları ve Parti faaliyetleriyle ilgili konuştu. İl Danışma Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. Ürgüp Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar ve İl Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Handan Ünsal, kendi alanlarıyla ilgili birer sunum gerçekleştirdi.

 

AK Parti Kadın Kolları Nihal Kutlar başkanlığında ki Danışma Meclisi Toplantısına, İl Kadın Kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, 7 İlçenin kadın kolları başkanları ve yönetimleri, Köy ve Mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.