Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Çömçe’den Ünver’e Plaket

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2014 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Çömçe’den Ünver’e Plaket

Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, hastane civarında oluşturulan Şifa Meydanı ve çevresinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe ziyarette yaptığı açıklamada, etkin sağlık hizmetlerinin sunulduğu Nevşehir Devlet Hastanesi kompleksi çevresinde bir süredir Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol ve çevre düzenleme çalışmaları ile ,hizmetlerin sürdürüldüğü alanın fiziki anlamda hedeflenen düzeye ulaştığını belirtti. Çömçe, halkın sağlık hizmeti aldığı iç alanların yanı sıra çevresinin de modern görünüm içerisinde olmasının gerektiği düşüncesinde bir anlayış içerisinde ortaya konulan hizmetlerden dolayı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, vatandaşların sağlık hnimeti aldığı yerleşim alanların da çağın gerektirdiği normda çevre ile barışık bir düzenek içerisinde olması gerektiği inancını öteden beri paylaştığını dile getirerek, Şifa Meydanı’nın tüm vatandaşların da takdirini kazanan bir görünüme kavuştuğunu vurguladı. Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği  Mali Hizmetler Başkanı Bircan Yaman, Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Operatör Doktor Ali Değirmenci ve Nevşehir Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Yücel Şal’ın da hazır bulunduğu ziyarette daha sonra Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe ,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketini takdim etti.
Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, hastane civarında oluşturulan Şifa Meydanı ve çevresinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe ziyarette yaptığı açıklamada, etkin sağlık hizmetlerinin sunulduğu Nevşehir Devlet Hastanesi kompleksi çevresinde bir süredir Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol ve çevre düzenleme çalışmaları ile ,hizmetlerin sürdürüldüğü alanın fiziki anlamda hedeflenen düzeye ulaştığını belirtti. Çömçe, halkın sağlık hizmeti aldığı iç alanların yanı sıra çevresinin de modern görünüm içerisinde olmasının gerektiği düşüncesinde bir anlayış içerisinde ortaya konulan hizmetlerden dolayı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, vatandaşların sağlık hnimeti aldığı yerleşim alanların da çağın gerektirdiği normda çevre ile barışık bir düzenek içerisinde olması gerektiği inancını öteden beri paylaştığını dile getirerek, Şifa Meydanı’nın tüm vatandaşların da takdirini kazanan bir görünüme kavuştuğunu vurguladı.
Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği  Mali Hizmetler Başkanı Bircan Yaman, Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Operatör Doktor Ali Değirmenci ve Nevşehir Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Yücel Şal’ın da hazır bulunduğu ziyarette daha sonra Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Muhammed Çömçe ,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketini takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.