MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir karantinadan kaçan 2 kişi yurda yerleştirildi

NEVŞEHİR 16.09.2020 - 14:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir karantinadan kaçan 2 kişi yurda yerleştirildi

Nevşehir’de karantinadan kaçan 2 kişi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurduna yerleştirildi.
  Nevşehir’de karantinadan  kaçan 2 kişi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurduna yerleştirildi.   Edinilen bilgiye göre, kentte meydana gelen olayda yaşları 27 ve 32 olan iki kişi karantinada kaldıkları evden dışarı çıktı. Çevredekilerin görerek polise haber vermesi üzerine karantinayı ihlal eden iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslar ambulans ile KYK Yurduna götürülerek yerleştirildi.     Şahısların yurt masraflarını kendileri ödeyeceğini bildirildi.
Nevşehir’de karantinadan kaçan 2 kişi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurduna yerleştirildi.

 

Nevşehir’de karantinadan  kaçan 2 kişi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurduna yerleştirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, kentte meydana gelen olayda yaşları 27 ve 32 olan iki kişi karantinada kaldıkları evden dışarı çıktı. Çevredekilerin görerek polise haber vermesi üzerine karantinayı ihlal eden iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslar ambulans ile KYK Yurduna götürülerek yerleştirildi.

 

  Şahısların yurt masraflarını kendileri ödeyeceğini bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.