Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kazada Hayatını Kaybeden Öğretmenlerini Uğurluyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2014 - 08:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kazada Hayatını Kaybeden Öğretmenlerini Uğurluyor

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde dün sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenler ve servis şoförü bugün son yolculuğuna uğurlanacak.  Dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenlerden Halime Eryılmaz ve Melek Gürtemel’in cenaze namazları bugün Cuma namazından sonra Kurşunlu Caminde kılınacak. Hayatını kaybeden öğretmenlerden Melek Gürtemel  cenaze namazından sonra ise memleketi Trabzon’da toprağa verilecek. Öğrenci servis şoförü Mustafa Şahin ise Topaç köyünde defnedilecek.  
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde dün sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenler ve servis şoförü bugün son yolculuğuna uğurlanacak.  Dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenlerden Halime Eryılmaz ve Melek Gürtemel’in cenaze namazları bugün Cuma namazından sonra Kurşunlu Caminde kılınacak. Hayatını kaybeden öğretmenlerden Melek Gürtemel  cenaze namazından sonra ise memleketi Trabzon’da toprağa verilecek.
Öğrenci servis şoförü Mustafa Şahin ise Topaç köyünde defnedilecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.