MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kent Ormanı Suçlusu Kim ?

NEVŞEHİR 11.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kent Ormanı Suçlusu Kim ?

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde yaklaşık 200 dönümlük bir araziyi kapsayan Kent Ormanı Nevşehir’in genel kent dokusunu oldukça farklı kılacaktı.
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde yaklaşık 200 dönümlük bir araziyi kapsayan Kent Ormanı Nevşehir’in genel kent dokusunu oldukça farklı kılacaktı.   Kent Ormanı için 50 bine yakın sedir, çınar, karaçam ve ıhlamur fidanlarının dikimi de yapılmıştı ( En azından yapılan açıklamalar öyle idi) Nevşehir de ki Kent ormanı içerisinde kamelya, pergole, oturma grupları, yürüyüş yolları ile seyir terasları bulunuyordu.   Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde Kent Ormanı ve piknik ve mesire alanı kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından talan edilmiş durumda yaklaşık Bir milyon TL Harcanan kentin ormanının durumu içler acısı.   Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni sırtlayan Kahveci Dağ mevkiinde toplam 191 bin 966 metrekarelik bir alanda Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Şehir Ormanı’nın 29 yıllığına Nevşehir Belediyesi tarafından işletilmesine yönelik protokol Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara tarafından imzalanmıştı, zamanın Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlınn da hazır bulunduğu törende, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Şehir Ormanı’nın şehir gelişimine önemli bir ivme katacağını belirtmişti.   Ünver, kafeterya ve mesire alanları ile yeşil alan açısından da oldukça zengin bir görüntünün bulunduğu bu alanın en etkin bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etmişti.   Kişi yada kişiler tarafından talan edilen kent ormanının suçlusu kimdir konusuna bir açıklık getiren Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şaşırmaz konu ile ilgili Lale haber sitesi Haber Müdürü Erdal Kesiciye gerekli açıklamalarda bulundu   Konu ile ilgili detaylı haberimiz bir iki gün içerisinde sitemizden tüm Nevşehir kamuoyuna duyurulacaktır ! Çok özel açıklamalar sizleri adeta şok edecek.    Lale Haber olarak daha önce Nevşehir KENT ORMANI içler acısı halini sizlere göstermiştik.   İşte o haberimiz TIKLAYIN
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde yaklaşık 200 dönümlük bir araziyi kapsayan Kent Ormanı Nevşehir’in genel kent dokusunu oldukça farklı kılacaktı.

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde yaklaşık 200 dönümlük bir araziyi kapsayan Kent Ormanı Nevşehir’in genel kent dokusunu oldukça farklı kılacaktı.

 

Kent Ormanı için 50 bine yakın sedir, çınar, karaçam ve ıhlamur fidanlarının dikimi de yapılmıştı ( En azından yapılan açıklamalar öyle idi) Nevşehir de ki Kent ormanı içerisinde kamelya, pergole, oturma grupları, yürüyüş yolları ile seyir terasları bulunuyordu.

 

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Kahveci Dağ eteklerinde Kent Ormanı ve piknik ve mesire alanı kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından talan edilmiş durumda yaklaşık Bir milyon TL Harcanan kentin ormanının durumu içler acısı.

 

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni sırtlayan Kahveci Dağ mevkiinde toplam 191 bin 966 metrekarelik bir alanda Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Şehir Ormanı’nın 29 yıllığına Nevşehir Belediyesi tarafından işletilmesine yönelik protokol Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara tarafından imzalanmıştı, zamanın Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlınn da hazır bulunduğu törende, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Şehir Ormanı’nın şehir gelişimine önemli bir ivme katacağını belirtmişti.

 

Ünver, kafeterya ve mesire alanları ile yeşil alan açısından da oldukça zengin bir görüntünün bulunduğu bu alanın en etkin bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etmişti.

 

Kişi yada kişiler tarafından talan edilen kent ormanının suçlusu kimdir konusuna bir açıklık getiren Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şaşırmaz konu ile ilgili Lale haber sitesi Haber Müdürü Erdal Kesiciye gerekli açıklamalarda bulundu

 

Konu ile ilgili detaylı haberimiz bir iki gün içerisinde sitemizden tüm Nevşehir kamuoyuna duyurulacaktır ! Çok özel açıklamalar sizleri adeta şok edecek. 

 

Lale Haber olarak daha önce Nevşehir KENT ORMANI içler acısı halini sizlere göstermiştik.

 

İşte o haberimiz TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.