MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kenti Sporda 2 Ligi Siyasette Bakanlığı Hak Etmiştir

NEVŞEHİR 06.05.2017 - 21:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kenti Sporda 2 Ligi Siyasette Bakanlığı Hak Etmiştir

Nevşehirliler, "2002 yılında beri iktidarda olan AK Parti'de kurulan hükümetlerde Nevşehir'den bakan çıkmadı.
Nevşehirliler, "2002 yılında beri iktidarda olan AK Parti'de kurulan hükümetlerde Nevşehir'den bakan çıkmadı.   Lale Haber Merkezimizce yapılan Nevşehir’in Bakanı olmalı haberi sonrası Cemil Çöloğlu ‘dan çok özel açıklamalarda bulundu.   Cemil Çöloğlu haber merkezimize yaptığı açıklamada ; Nevşehir turizmin beşiği olan bir kent bu kente siyasiler ne yazık ki kısır çekişmelerden kenttin geleceğine sahip çıkmak için büyük olaylar içinde değiller. Nevşehirsporda başkanlık yaptığım dönemde şampiyonluklar elde eden bir takım vardı. Nevşehir sporuyla siyasetiyle yukarları hedeflemelidir. Ve bu hedefi bir an önce elde etmelidir.   Nevşehir spor olarak temsil eden Nevşehirspor’un yeri BAL Ligi olmamalıdır. 2. Lig de olmalı kentte gelen rakip takım taraftarları ile kentin ekonomisine can katmamız gerekir.   Haber Merkeziniz olarak yaptığınız Nevşehir Milletvekilleri bakan olmalı gerçekten bu kentte ne kadar değer verdiğinizi göstermektedir. Gerçekten Nevşehir’in vekilleri bakanlığı hak etmektedir. Nevşehir her seçimde AK Partiye  üç milletvekilli gönderen bir ildir. Nevşehir olarak daha güzel şeyleri hak ediyoruz.  Nevşehirliler bütün gelişmelere bakmak yerine Nevşehir'den bir bakan çıkarılmasını ve bunun için AK Parti Genel Merkezi'nde lobi oluşturulmasını gerekmektedir. Nevşehirliler olarak AK Parti’nin il ve tüm ilçe teşkilatları ile tüm belediye başkanları, Ankara’ya çıkarma yapmalı ve yeni kabinede Nevşehirli milletvekillerinin bakan olarak görev almasını sağlamalıdır. Benim üzerime de ne görev düşerse hazırım. Nevşehir AK Parti Milletvekillerinden en az birinin bakan olması gerekmektedir. dedi.      
Nevşehirliler, "2002 yılında beri iktidarda olan AK Parti'de kurulan hükümetlerde Nevşehir'den bakan çıkmadı.

Nevşehirliler, "2002 yılında beri iktidarda olan AK Parti'de kurulan hükümetlerde Nevşehir'den bakan çıkmadı.

 

Lale Haber Merkezimizce yapılan Nevşehir’in Bakanı olmalı haberi sonrası Cemil Çöloğlu ‘dan çok özel açıklamalarda bulundu.

 

Cemil Çöloğlu haber merkezimize yaptığı açıklamada ; Nevşehir turizmin beşiği olan bir kent bu kente siyasiler ne yazık ki kısır çekişmelerden kenttin geleceğine sahip çıkmak için büyük olaylar içinde değiller. Nevşehirsporda başkanlık yaptığım dönemde şampiyonluklar elde eden bir takım vardı. Nevşehir sporuyla siyasetiyle yukarları hedeflemelidir. Ve bu hedefi bir an önce elde etmelidir.

 

Nevşehir spor olarak temsil eden Nevşehirspor’un yeri BAL Ligi olmamalıdır. 2. Lig de olmalı kentte gelen rakip takım taraftarları ile kentin ekonomisine can katmamız gerekir.

 

Haber Merkeziniz olarak yaptığınız Nevşehir Milletvekilleri bakan olmalı gerçekten bu kentte ne kadar değer verdiğinizi göstermektedir. Gerçekten Nevşehir’in vekilleri bakanlığı hak etmektedir. Nevşehir her seçimde AK Partiye  üç milletvekilli gönderen bir ildir. Nevşehir olarak daha güzel şeyleri hak ediyoruz.  Nevşehirliler bütün gelişmelere bakmak yerine Nevşehir'den bir bakan çıkarılmasını ve bunun için AK Parti Genel Merkezi'nde lobi oluşturulmasını gerekmektedir. Nevşehirliler olarak AK Parti’nin il ve tüm ilçe teşkilatları ile tüm belediye başkanları, Ankara’ya çıkarma yapmalı ve yeni kabinede Nevşehirli milletvekillerinin bakan olarak görev almasını sağlamalıdır. Benim üzerime de ne görev düşerse hazırım. Nevşehir AK Parti Milletvekillerinden en az birinin bakan olması gerekmektedir. dedi.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.