Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir KHB Genel Sekreteri Çömce Tıp Bayramını Kutladı

SAĞLIK 14.03.2017 - 10:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir KHB Genel Sekreteri Çömce Tıp Bayramını Kutladı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Tıp Bayramını kutlama mesajı yayımladı.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği  Genel Sekreteri  Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Tıp Bayramını kutlama mesajı yayımladı.   Nevşehir KHB Genel Sekreterinin 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı ;  Değerli Mesai Arkadaşlarım,   Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir.   Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bütün sağlık çalışanlarımız, hastalarımıza gerekli ilgi ve bakımın yanında onları biran evvel eski sağlıklarına kavuşturmak için her türlü gayreti göstererek, özverili bir şekilde bu zor görevi ifa etmektedirler.   Şüphesiz, bu başarılı çalışmaların arkasında dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabırla, hoşgörüyle, özveriyle çalışarak karşılıksız hizmet anlayışıyla insanlığa hizmet eden hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız vardır.   Fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevlerini yaparken büyük zorluklar ve güçlüklerle de karşılaşmaktadırlar. Ancak buna rağmen özverili bir şekilde insanları sağlığına kavuşturmaya devam etmekte, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla görevlerini icra etmektedirler. Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu meslek, ancak yoğun bir sevgi ve aşkla icra edilebilir. Bu onurlu mesleğin mensupları olarak da bizler, insanımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğuna inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz.   Bu duygu ve düşüncelerle, İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren başta İlimizde olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde, köyünde, kasabasında büyük özveriyle insan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, tüm sağlık hizmet sunumlarımızda gözlenen kalite artışındaki değerli katkıları için başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. diye konuştu.  
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Tıp Bayramını kutlama mesajı yayımladı.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği  Genel Sekreteri  Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Tıp Bayramını kutlama mesajı yayımladı.

 

Nevşehir KHB Genel Sekreterinin 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı ;  Değerli Mesai Arkadaşlarım,

 

Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir.

 

Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bütün sağlık çalışanlarımız, hastalarımıza gerekli ilgi ve bakımın yanında onları biran evvel eski sağlıklarına kavuşturmak için her türlü gayreti göstererek, özverili bir şekilde bu zor görevi ifa etmektedirler.

 

Şüphesiz, bu başarılı çalışmaların arkasında dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabırla, hoşgörüyle, özveriyle çalışarak karşılıksız hizmet anlayışıyla insanlığa hizmet eden hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız vardır.

 

Fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevlerini yaparken büyük zorluklar ve güçlüklerle de karşılaşmaktadırlar. Ancak buna rağmen özverili bir şekilde insanları sağlığına kavuşturmaya devam etmekte, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla görevlerini icra etmektedirler. Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu meslek, ancak yoğun bir sevgi ve aşkla icra edilebilir. Bu onurlu mesleğin mensupları olarak da bizler, insanımızın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğuna inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren başta İlimizde olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde, köyünde, kasabasında büyük özveriyle insan sağlığına hizmet eden hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, tüm sağlık hizmet sunumlarımızda gözlenen kalite artışındaki değerli katkıları için başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.