Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Kız İmam Hatip Lisesinde Konferans Düzenlendi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 08:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Kız İmam Hatip Lisesinde Konferans Düzenlendi

  Nevşehir İmam Hatip Lisesi ve İl Müftülüğü tarafından “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı düzenledi.   Programa İl Müftüsü Yakup Öztürk konuşmacı olarak katılırken, Kız İmam Hatip Lisesi Müdiresi Senem Aydoğan, Müdür Yardımcısı Faruk Kemikkıran, öğretmenler ve yaklaşık 150 öğrenci katıldı.   Konferans Salonu’nda düzenlenen programda açılış konuşması yapan Okul Müdiresi Senem Aydoğan; “Çanakkale Zaferi zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini almıştır. Bizlere böyle bir zaferin gururunu yaşatan şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.   Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftüsü Yakup Öztürk, konferans salonunda toplanan kız öğrencilere hitap etti.   Müftü Öztürk konuşmasında; İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 94. Yıldönümü ve M. Akif’i Anma vesilesiyle bizleri bu salonda buluşturan Allah’a şükür, vesile olan Müdire Hanım’a teşekkür ediyorum.   Sevgili öğrenciler! “Biz ne harabi, ne harabatiyiz. Bizler kökü mazide olan atiyiz.”   Düne yaslanır, Güne başlar, Geleceğe yarışına yürürüz. Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Nevşehir İmam Hatip Lisesi ve İl Müftülüğü tarafından “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı düzenledi.
 
Programa İl Müftüsü Yakup Öztürk konuşmacı olarak katılırken, Kız İmam Hatip Lisesi Müdiresi Senem Aydoğan, Müdür Yardımcısı Faruk Kemikkıran, öğretmenler ve yaklaşık 150 öğrenci katıldı.
 
Konferans Salonu’nda düzenlenen programda açılış konuşması yapan Okul Müdiresi Senem Aydoğan; “Çanakkale Zaferi zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini almıştır. Bizlere böyle bir zaferin gururunu yaşatan şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.
 
Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftüsü Yakup Öztürk, konferans salonunda toplanan kız öğrencilere hitap etti.
 
Müftü Öztürk konuşmasında; İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 94. Yıldönümü ve M. Akif’i Anma vesilesiyle bizleri bu salonda buluşturan Allah’a şükür, vesile olan Müdire Hanım’a teşekkür ediyorum.
 
Sevgili öğrenciler! “Biz ne harabi, ne harabatiyiz. Bizler kökü mazide olan atiyiz.”
 
Düne yaslanır, Güne başlar, Geleceğe yarışına yürürüz.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.