MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Lale Talebe Yurdu Yararına Kermes Açıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Lale Talebe Yurdu Yararına Kermes Açıldı

Geliri öğrencilerin giderlerinde kullanılmak üzere Lale Talebelerine Yurdu tarafından açılan kermes ilk günden büyük ilgi gördü. Dualarla açılan kermeste döner çeşitlerinden, manav reyonuna, giyim bölümünden, ev yapımı lezzetlere kadar birçok çeşidi bulmak mümkün. 2000 Evler Mahallesi PTT Şubesi karşısında açılan ve on gün boyunca devam edecek olan kermes gece 22:00'e kadar açık olacak.  

Geliri öğrencilerin giderlerinde kullanılmak üzere Lale Talebelerine Yurdu tarafından açılan kermes ilk günden büyük ilgi gördü.
Dualarla açılan kermeste döner çeşitlerinden, manav reyonuna, giyim bölümünden, ev yapımı lezzetlere kadar birçok çeşidi bulmak mümkün.
2000 Evler Mahallesi PTT Şubesi karşısında açılan ve on gün boyunca devam edecek olan kermes gece 22:00'e kadar açık olacak.






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.