Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Lalespor Okuyor

SPOR 19.10.2018 - 15:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Lalespor Okuyor

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com Nevşehir spor kamuoyundan büyük takdir gördü.
  Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesin olan www.lalespor.com Nevşehir’de spor severler tarafından büyük bir beğeni il takip edilirken Nevşehir’in yanı sıra bir çok şehirde de okunarak destek görmesi dikkatlerden kaçmadı.   Başta Nevşehir Belediyespor, Kapadokya Göremespor ve Amatör Lig takımları konusunda merak ettiğiniz tüm haberleri takip edebileceğiniz www.lalespor.com internet gazetemiz amatör branşlarda faaliyet gösteren tüm sporlar, okul sporlarına kadar aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.   Nevşehir merkezli olarak yayın hayatına başlayan www.lalespor.com 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig takımlarının taraftarlarınca da takip edilirken sizlerde sportif faaliyetleriniz ile ilgili her şeyi bizlere gönderebilirsiniz.   Lalespor Whatsapp: 0543 932 50 00 e-mail: lalespor50@hotmail.com
Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesi www.lalespor.com Nevşehir spor kamuoyundan büyük takdir gördü.

 

Nevşehir’in ilk ve tek spor sitesin olan www.lalespor.com Nevşehir’de spor severler tarafından büyük bir beğeni il takip edilirken Nevşehir’in yanı sıra bir çok şehirde de okunarak destek görmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Başta Nevşehir Belediyespor, Kapadokya Göremespor ve Amatör Lig takımları konusunda merak ettiğiniz tüm haberleri takip edebileceğiniz www.lalespor.com internet gazetemiz amatör branşlarda faaliyet gösteren tüm sporlar, okul sporlarına kadar aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.

 

Nevşehir merkezli olarak yayın hayatına başlayan www.lalespor.com 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig takımlarının taraftarlarınca da takip edilirken sizlerde sportif faaliyetleriniz ile ilgili her şeyi bizlere gönderebilirsiniz.

 

Lalespor Whatsapp: 0543 932 50 00

e-mail: lalespor50@hotmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.