Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Lisesinden Örnek Davranış

EĞİTİM 21.04.2017 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Lisesinden Örnek Davranış

Nevşehir ilinde açılan Askıda Elbise büyük ilgi görüyor.
Nevşehir ilinde açılan Askıda Elbise büyük ilgi görüyor.   Gerek ihtiyaç sahiplerinin gerekse hayırseverlerin büyük ilgi alaka gösterdiği Askıda Elbise'ye bu sefer Nevşehir Lise destek oldu.   Askıda Elbise yetkilisinden yapılan açıklamada ; Nevşehir Lisesi Değerli Öğretmen ve gönlü geniş yardımda yarışan Sevgili Öğrencilerinin başlattıkları kampanya ile okullarında ihtiyaç fazlası malzemeleri topladılar.   Bu kampanya kapsamında toplayıp tasniflerini gerçekleştirip hazırladıkları hayırları Kapalı Pazar alanında bulunan Askıda Elbise ofisine teslim ettiler. Bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür eder eğitim hayatlarında başarılar dileriz. denildi.   
Nevşehir ilinde açılan Askıda Elbise büyük ilgi görüyor.

Nevşehir ilinde açılan Askıda Elbise büyük ilgi görüyor.

 

Gerek ihtiyaç sahiplerinin gerekse hayırseverlerin büyük ilgi alaka gösterdiği Askıda Elbise'ye bu sefer Nevşehir Lise destek oldu.

 

Askıda Elbise yetkilisinden yapılan açıklamada ; Nevşehir Lisesi Değerli Öğretmen ve gönlü geniş yardımda yarışan Sevgili Öğrencilerinin başlattıkları kampanya ile okullarında ihtiyaç fazlası malzemeleri topladılar.  

Bu kampanya kapsamında toplayıp tasniflerini gerçekleştirip hazırladıkları hayırları Kapalı Pazar alanında bulunan Askıda Elbise ofisine teslim ettiler.

Bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür eder eğitim hayatlarında başarılar dileriz. denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.